Els catalans mengen menys fruitaLos catalanes comen menos fruta

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El dietista, cuiner i docent de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, César Ibáñez, va anunciar el dimecres durant una xerrada a la IV Setmana Agrària de Térmens que el consum de fruita a Catalunya es va reduint, així com també disminueix el consum de peix i es dispara el de brioxeria.
Com a aspecte positiu en la tendència d’alimentació dels catalans destaca l’augment del consum de l’oli d’oliva, els derivats lactis i els fruits secs. Ibáñez també va considerar beneficiós el descens de carns en general.
El dietista lleidatà va analitzar i comparar les tendències de l’oli doliva i la fruita. Així, mentre les campanyes de publicitat i valoració de l’oli han obtingut resultats molt positius al mercat, en el cas de la fruita no s’han realitzat campanyes importants, és un producte poc “accesible” i, segons el consumidors, car.
Aquesta xerrada es va realitzar davant d’un públic fonamentalment pagès amb l’organització del Fòrum Cooperatiu de Térmens i la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i la Fundació Catalana de Cooperació.El dietista, cocinero y docente de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, César Ibáñez, anunció el miércoles durante una charla a la IV Semana Agraria de Térmens que el consumo de fruta en Cataluña se va reduciendo, así como también disminuye el consumo de pescado y se dispara el de bollería.
Como aspecto positivo en la tendencia de alimentación de los catalanes destaca el aumento del consumo del aceite de oliva, los derivados lácteos y los frutos secos. Ibáñez también consideró beneficioso el descenso de carnes en general.
El dietista leridano analizó y comparar las tendencias del aceite de oliva y la fruta. Así, mientras las campañas de publicidad y valoración del aceite han obtenido resultados muy positivos al mercado, en el caso de la fruta no se han realizado campañas importantes, es un producto poco “accesible” y, según los consumidores, caro.
Esta charla se realizó ante un público fundamentalmente payés con la organización del Foro Cooperativo de Térmens y la colaboración del Ayuntamiento de la localidad y la Fundación Catalana de Cooperación.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats