El Solés de Tiurana amplia l,oferta amb menú de tast i calçotadesEl Solés de Tiurana amplia la oferta con menú de degustación y calçotades

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant Solés de Tiurana, a l’entrada del nou poble que s’ha aixeca al mateix lloc que l’Ermita de la Mare de Déu de Solés, per damunt d’on les aigües cobreixen l’històric nucli, ha ampliat la seva oferta gastronòmica amb un interessant Menú de Tast de sis plats per només 19,50 euros i calçotades per encàrrec. Així, Marta Coll, que aquest dies s’ha fet forta a la cuina juntament amb la jove cuinera Roser Miró (també de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida), planta cara al mal temps i decideix innovar i obrir el ventall de possibilitats gastronòmiques d’aquest singular restaurant que bé mereix una visita expressa, ja que es troba a cinc minuts de la carretera de la Seu d’Urgell.
A més, el Solés s’ha incorporat a les jornades de la Cuina de la Tòfona. Una mostra gastronòmica que, organitzada pel Consorci Segre-Rialb, viu la seva tercera edició amb la participació d’uns altres sets restaurants de la Noguera i l’Alt Urgell: Masia Massanés i Rialb, de la Baronia de Rialb; Cal Ton, d’Ogern de Bassella; Can Boix i La Masia, de Peramola; i Lo Ponts i Valldans de Ponts.El restaurante Solés de Tiurana, en la entrada del nuevo pueblo que se ha levanta en el mismo lugar que la Ermita de la Virgen de Solés, por encima de donde las aguas cubren el histórico núcleo, ha ampliado su oferta gastronómica con un interesante menú de Cata de seis platos por sólo 19,50 euros y calçotades por encargo. Así, Marta Coll, que estos días se ha hecho fuerte en la cocina junto con la joven cocinera Rosario Miró (también de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida), planta cara al mal tiempo y decide innovar y abrir el abanico de posibilidades gastronómicas de este singular restaurante que bien merece una visita expresa, ya que se encuentra a cinco minutos de la carretera de la Seu d’Urgell.
Además, el Solés ha incorporado a las jornadas de la Cocina de la Trufa. Una muestra gastronómica que, organizada por el Consorcio Segre-Rialb, vive su tercera edición con la participación de otros seis restaurantes de la Noguera y el Alt Urgell: Masía Massanés y Rialb, de la Baronia de Rialb; Cal Ton, d’Ogern de Bassella; Can Boix y La Masia, de Peramola; y Lo Ponts y Valldan de Ponts.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats