El Raimat Arts Festival es presenta al Festival Napa Valley

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

Raimat Arts Festival_Napa

Una delegació de l’Agència Catalana de Turisme promociona per primera vegada l’oferta de turisme enogastronòmic de Catalunya al festival de Califòrnia

Convidats pels organitzadors del Raimat Arts Festival, cellers catalans i marques dirigides al turista premium es donen a conèixer també a Napa

Amb motiu de la celebració del Festival Napa Valley, que té lloc a Califòrnia entre el 15 i el 24 de juliol, una delegació de l’Agència Catalana de Turisme, així com cellers catalans de referència i marques de luxe estan fent promoció de Catalunya com a destinació turística de referència per al segmentpremium i els amants de l’enogastronomia. 

Convidats pels organitzadors del Raimat Arts Festival, que se celebrarà a Lleida els dies 15 i 16 d’octubre i que també es presenta a Napa, les marques que participen en l’expedició catalana son els cellers Raventós Codorniu (Raimat i Artesa), Familia Torres, Perinet i Caves Suriol. Així mateix, La Roca Village hi promociona la seva experiència de compres i gastronomia entre el selecte públic americà reunit al festival de Califòrnia.

En paraules d’Elena de Carandini, presidenta de la Fundació Comunitària Raimat Lleida i organitzadora del Raimat Arts Festival, “tenir presència a l’exclusiu festival de Napa és una gran oportunitat per ajudar a augmentar la notorietat de Catalunya com a destinació enogastronòmica de referència a Europa. Estem molt contents d’haver contribuït a propiciar aquesta visibilitat, que a la vegada ajuda a donar un impuls al territori, seguint els objectius que perseguim des de la Fundació Comunitària Raimat Lleida”.

El Raimat Arts Festival és una iniciativa única i pionera que es presenta com una experiència artística multisensorial amb una finalitat transformadora. Durant els dies 15 i 16 d’octubre, en l’esdeveniment es fusionaran els màxims exponents de la música clàssica i diferents expressions artístiques, amb la gastronomia i l’enologia, i tot amb l’objectiu de generar un impacte positiu en el seu entorn.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats