El Piñana de sempre es renova amb servei per a tots els gustosEl Piñana de siempre se renueva con servicio para todos los gustos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Cafeteria Restaurant Piñana que dirigeixen Mercè Farré, Isa Nogué i Teresa Terrazas va obrir el passat mes de juny un nou establiment on el servei per a tots els gustos és la màxima de la renovació. Aquest camaleònic establiment, amb entrada pel carrer Comerç, 18 i que fa cantonada amb el carrer Alcalde Fuster, ofereix tot tipus de serveis de restauració que van des dels esmorzars, als menús del dia, entrepans i sopars.
Durant tot el matí es pot esmorzar en aquest establiment per tres euros amb entrepà, beure i cafè inclosos. Al migdia el menú, per només 10 euros, sempre ofereix quatre primers i quatre segons amb alternança de carns i peixos i la planxa i les verdures com a opció segura. El dijous no falta la paella i els divendres la fideuà. Per l’hivern, la Teresa ens explica que ja preparen el “cocido madreliño” com a plat setmanal de menú amb cigrons, verdures, carn, xoriço i la seva sopa, servida apart.
Piñana dóna servei des de les 7.30 a les 22.00 hores de dilluns a dimecres. Els dijous, divendres i dissabtes l’horari de tancament s’allarga fins a la finalització del servei de sopars amb una breu carta de mercat en què no falta el peix i la carn variat, les amanides, la pasta o els arrossos.
Els diumenges, Piñana obre des de les 9.00 fins a les 15.00 hores, moment en què finalitza un vermut amb les barreges, les truites de gambetes i els tigres com a especialitats.
Aquest actiu i dinàmic equip femení encara té energies i servei per oferir fideuà i paella per emportar (imprescindible encàrrec) i servei d’entrepans durant tot el dia.
Bon profit i molts èxits en aquesta nova etapa.La Cafetería Restaurante Piñana que dirigen Mercè Farré, Isa Nogué y Teresa Terrazas abrió el pasado mes de junio un nuevo establecimiento donde el servicio para todos los gustos es la máxima de la renovación. Este camaleónico establecimiento, con entrada por la calle Comerç, 18 y que hace esquina con la calle Alcalde Fuster, ofrece todo tipo de servicios de restauración que van desde los almuerzos, a los menús del día, bocadillos y cenas.
Durante toda la mañana se puede almorzar en este establecimiento por tres euros con bocadillo, beber y café incluidos. A mediodía el menú, por sólo 10 euros, siempre ofrece cuatro primeros y cuatro segundos con alternancia de carnes y pescados y la plancha y las verduras como opción segura. El jueves no falta la paella y los viernes la fideuá. Para el invierno, Teresa nos explica que ya preparan el “cocido madrileño” como plato semanal de menú con garbanzos, verduras, carne, chorizo y su sopa, servida aparte.
Piñana da servicio desde las 7.30 a las 22.00 horas de lunes a miércoles. Los jueves, viernes y sábados el horario de cierre se alarga hasta la finalización del servicio de cenas con una breve carta de mercado en que no falta el pescado y la carne variada, las ensaladas, la pasta o los arroces.
Los domingos, Piñana abre desde las 9.00 hasta las 15.00 horas, momento en que finaliza un vermut con las mezclas, las tortillas de camarones y los tigres como especialidades.
Este activo y dinámico equipo femenino todavía tiene energías y servicio para ofrecer fideuá y paella para llevar (imprescindible encargo) y servicio de bocadillos durante todo el día.
Buen provecho y muchos éxitos en esta nueva etapa.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats