APLEC DEL CARAGOL "DOMICILIARI"

El Pac Família Aplec convida als lleidatans a viure la festa a casa

Lot de Caragols d'Almacelles, vi Raimat i cervesa San Miguel a Bon Preu Esclat i Plusfresc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

06242018_AANensCaragols2

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), Caragols Almacelles, Raimat, San Miguel i les cadenes de supermercats Bon Preu-Esclat i Plusfresc, han posat en marxa el Pac Família Aplec perquè els penyistes i lleidatans en general puguin gaudir de l’esperit de la festa durant tot el mes de maig amb caragolades a casa. El lot de la promoció, pensat per a quatre persones, inclou un quilo de caragols, una ampolla de vi negre Raimat Abadia i sis cerveses San Miguel per 15 euros; i es pot adquirir als supermercats Bon Preu – Esclat i Plusfresc de Lleida, a partir d’aquest divendres, dia 8 de maig , i fins al dia 30 de maig.

Concurs a les Xarxes Socials
La Federació de penyes completa la campanya amb un concurs en les xarxes socials. Així, amb aquesta iniciativa, la festa convida els penyistes i lleidatans a publicar a Twitter, Facebook i Instagram fotografies de les seves caragolades. El premi serà una visita al celler Raimat i dinar per a dues persones al Restaurant de la Fecoll. I es completarà amb dos lots de productes de cada una de les marques col·laboradores Raimat i San Miguel. Es poden consultar les bases a www.aplec.org .
Ferran Perdríx considera que “tot i que la pandèmia de la COVID-19 ens obliga a traslladar l’Aplec del Caragol al mes d’octubre. Pensem que les caragolades a casa poden mantenir l’esperit de la festa durant el mes de maig”. Així mateix, el president de les colles lleidatanes vol agrair la generositat dels patrocinadors i col·laboradors de la festa en aquesta campanya.
XLI Aplec del Caragol de Lleida, dies 9, 10 i 11 d’octubre
La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol ha ajornat el XLI Aplec del Caragol de Lleida, previst pel quart cap de setmana de maig, als dies 9, 10 i 11 d’octubre. “Sempre que no suposin cap risc per a la salut dels collistes i visitants”, va explicar el president de la Fecoll, Ferran Perdrix a començaments d’abril. Així, aquesta edició coincidirà amb la trobada de l’Aplec de Tardor, que habitualment es realitza durant una única jornada, el primer o segon diumenge d’octubre.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats