El Fòrum Gastronòmic obre portesEl Foro Gastronómico abre puertas

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Fòrum Gastronòmic Girona 2007 obre les seves portes demà dissabte, 17 de febrer, per a tots els amants de la cuina i la gastronomia. En aquesta edició, i amb un programa específic i “pioner”, el Fòrum s’inicia en cap de setmana perquè tot el públic sensible i interessat en aquest món pugui gaudir de sessions, tallers, activitats i de la fira. Professionals de primera línia i experts en diverses matèriers ofereixen un programa exclusiu pensat tant per nens com per a joves i grans, de forma que durant els dies 17 i 18 gaudeixin plenament del “Fòrum Cap de Setmana”. El dilluns 19 de febrer, el Forum Gastronòmic reiniciarà la seva activitat per un públic amb un perfil més professional, fins al dimecres 21 de febrer, darrer dia de la mostra.
Entre les diferents activitats del dissabte, a Fòrum Mar, destaca la qua acul la Sala Simfònica de l’Auditori, on una dotzena de cuiners gironins mostraran com treballar grans productes com l’anxova, el peix senzill, el peix de roca, el llobarro i les gambes de Palamós i de Llançà.
FòrumCuina, el mateix dissabte a la tarda, comptarà amb Joan Borràs (Hostal de Sant Salvador) i Jordi Juncà (Ca l’Enric), Nandu Jubany (Can Jubany) i Àngel Pascual (Lluçanès) o Jordi Cruz (Estany Clar) i Jordi Vilà (Alkímia) per fer les seves demostracions de cuina de productes de caça, el porc, la tòfona o altres plats d’hivern.
El diumenge, la sesió matinal de l’Auditori se centrarà en la cuina tradicional amb les dones de Cuina de Sils, las “guisanderas, pulpeiras i ostreras”, i és que aquest any Galícia és el territori convidat.
Els diferents tallers de FòrumCuina, FòrumVi FòrumMar i EcoFòrum, així com l’espai d’exposició, completen un cap de setmana amb activitats per a tots els gustos.
Dilluns, el Fòrum mostrarà la seva cara més professional amb unes activitats que s’iniciaran amb la ponència de Ferran Adrià.El Foro Gastronómico Girona 2007 abre sus puertas mañana sábado, 17 de febrero, para todos los amantes de la cocina y la gastronomía. En esta edición, y con un programa específico y “pionero”, el Foro se inicia en fin de semana porque todo el público sensible e interesado en este mundo pueda disfrutar de sesiones, talleres, actividades y de la feria. Profesionales de primera línea y expertos en varias materias ofrecen un programa exclusivo pensado tanto para niños como para jóvenes y adultos, de forma que durante los días 17 y 18 disfruten plenamente del “Foro Fin de semana”. El lunes 19 de febrero, el Foro Gastronómico reiniciará su actividad para un público con un perfil más profesional, hasta el miércoles 21 de febrero, último día de la muestra.
Entre las diferentes actividades del sábado, en Foro Mar, destaca la Sala Sinfónica del Auditorio, donde una docena de cocineros gerundenses mostrarán como trabajar grandes productos como la anchoa, el pescado sencillo, el pescado de roca, la lubina y las gambas de Palamós y de Llançà.
FòrumCuina, el mismo sábado por la tarde, contará con Joan Borràs (Hostal de Sant Salvador) y Jordi Juncà (Ca l’Enric), Nandu Jubany (Can Jubany) y Àngel Pascual (Lluçanès) o Jordi Cruz (Estany Clar) y Jordi Villano (Alkímia) para hacer sus demostraciones de cocina de productos de caza, el cerdo, la trufa u otros platos de invierno.
El domingo, la sesión matinal del Auditorio se centrará en la cocina tradicional con las mujeres de Cocina de Sils, las “guisanderas, pulpeiras y ostreras”, y es que este año Galicia es el territorio invitado.
Los diferentes talleres de FòrumCuina, FòrumVi FòrumMar y EcoFòrum, así como el espacio de exposición, completan un fin de semana con actividades para todos los gustos.
Lunes, el Foro mostrará su cara más profesional con unas actividades que se iniciarán con la ponencia de Ferran Adrià.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats