El Cocinero Fiel: “Si cuines bé, el client et farà la feina digital”El Cocinero Fiel: “Si cocinas bien, el cliente te hará el trabajo digital”

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Txaber Allué, més conegut pel nom del seu bloc, El Cocinero Fiel, va animar ahir els restauradors que no es veuen capacitats per gestionar-se la comunicació 2.0 i les xarxes socials, dient que l’important és que facin bé la seva feina. “Si cuines bé, la feina digital te la farà el client”, va puntualitzar. El blocaire i assessor en màrqueting digital també va analitzar el moment actual dient que “si en un primer moment l’explosió de la societat 2.0 va oferir moltes oportunitats als restauradors que van voler entrar-hi; en aquests moments, les grans empreses –amb més mitjans– copen la major part del potencial a les xarxes”. Allué va compartir ahir un dinar tertúlia amb una vintena de restauradors i professionals de l’agroalimentació i amb David Molina, guanyador de “Deja sitio para el postre” (Cuatro), que va compartir la seva experiència televisiva. La trobada va tenir lloc a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, en el marc del cicle Comunicació & Gastronomia que organitzen Como Pomona i el centre, amb la col·laboració del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Segrià. Els vins de Castell del Remei i Cérvoles van ser els productes convidats de la trobada.
A l’hora dels aperitius servits en barra, Miquel Robles va comentar un tast de la cervesa artesana Boira.Txaber Allué, más conocido por el nombre de su blog, El Cocinero Fiel, animó ayer a los restauradores que no se ven capacitados para gestionar la comunicación 2.0 y las redes sociales, diciendo que lo importante es que hagan bien su trabajo . “Si cocinas bien, el trabajo digital te la hará el cliente”, puntualizó. El bloguero y asesor en marketing digital también analizó el momento actual diciendo que “si en un primer momento la explosión de la sociedad 2.0 ofreció muchas oportunidades a los restauradores que quisieron entrar, en estos momentos, las grandes empresas -con más medios- copan la mayor parte del potencial en las redes”. Allué compartió ayer una comida tertulia con una veintena de restauradores y profesionales de la agroalimentación y con David Molina, ganador de “Deja sitio para el postre” (Cuatro), que compartió su experiencia televisiva. El encuentro tuvo lugar en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida, en el marco del ciclo Comunicación & Gastronomía que organizan Como Pomona y el centro, con la colaboración del Departamento de Agricultura de la Generalitat de Cataluña y el Consejo Comarcal del Segrià. Los vinos de Castell del Remei y Cérvoles fueron los productos invitados del encuentro.
A la hora de los aperitivos servidos en barra, Miguel Robles comentó una cata de la cerveza artesana Niebla .

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats