Premi al moltaHonra de Lagravera a la XinaPremio al moltaHonra de Lagravera en China

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La darrera edició del concurs China Best Value Wine & Spirits Awards 2014 (CWSA), celebrat a la Xina el passat dia 10 de març de 2014, va guardonar amb medalla d’Or el vi negre Ónra moltaHonra 2010 del celler Lagravera.
El CWSA és el concurs internacional de més prestigi i projecció de la Xina que destaca els millors vins –relació qualitat i preu–. Les 3.300 mostres presentades a concurs procedien de 35 països i van ser tastades a cegues per un jurat format per 100 membres entre els quals hi havia importadors, distribuïdors i restauradors. Els premis es reparteixen en 4 categories: Doble Or, Or, Argent i Altament Recomanat.La última edición del concurso China Best Value Wine & Spirits Awards 2014 (CWSA), celebrado en China el pasado día 10 de marzo de 2014, galardonó con medalla de Oro el vino tinto Ónra moltaHonra 2010 de la bodega Lagravera.
El CWSA es el concurso internacional de más prestigio y proyección de China que destaca los mejores vinos -relación calidad y precio-. Las 3.300 muestras presentadas a concurso procedían de 35 países y fueron degustadas a ciegas por un jurado formado por 100 miembros entre los que se encontraban importadores, distribuidores y restauradores. Los premios se reparten en 4 categorías: Doble Oro, Oro, Plata y Altamente Recomendado.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats