El celler L,Olivera embotellarà vi negre DO Costers del Segre aquest 2012La bodega L,Olivera embotellará vino tinto DO Costers del Segre este 2012

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El celler de Vallbona de les Monges L’Olivera embotellarà vi negre aquest 2012, segons va explicar Clara Griera, representant del celler en el decurs d’un maridatge al Mirador dels Camps Elisis aquest divendres, dia 9 de març. L’actual “Primers vins negres” del celler compta al seu cupatge amb raïm procedent d’altres indrets de Catalunya, fet que fa que no pugui certificar-se com a DO Costers del Segre. Tal i com va explicar Griera, L’Olivera ja va veremar el 2011 un raïm per fer un altre vi DO Costers del Segre més complex, sense deixar de fer l’actual i els altres vins de la casa. A més de Griera, el sopar va comptar amb la participació de Jordi Hortet (Casa Badio), distribuïdor del celler a Lleida; Jordi Cordero, del Mirador dels Camps Elisis i el periodista Como Pomona, que va presentar el celler.
Aquest primer maridatge del Mirador, que ha heretat el calendari gastronòmic de NeoParc, va ser també la presentació del xef de la casa, Xavier Puy, en aquest tipus de sopars.
Una copeta de vichyssoise de fruites amb cruixents de foie maridada amb Missenyora va ser un aperitiu molt agradable que se’n va anar de la boca més ràpid del que ens hagués agradat a tots.
L’amanida tèbia de bacallà i germinats va casar perfectament amb el fresc Blanc de Seré; mentre que els calamarsons farcits de botifarra negra que es van unir al complex Eixaders de forma intensa i molt aconseguida. Pel que fa al plat de carn, un premsat de porc ibèric amb fruits secs i reducció de vi ranci es va reservar pel Primers Vins Negres.
La fondat de xocolata amb dues textures i el Brut Nature de L’Olivera van formar el duo gastronòmic amb què es va tancar la vetllada. La bodega de Vallbona de les Monges L’Olivera embotellarà vino tinto este 2012, según explicó Clara Griera, representante de la bodega en el transcurso de un maridaje en el Mirador dels Camps Elísis este viernes, día 9 de marzo. El actual “Primers vins negres” de la bodega cuenta en su coupage con uva procedente de otros lugares de Cataluña, lo que hace que no pueda certificarse como DO Costers del Segre. Tal y como explicó Griera, L’Olivera ya vendimió en 2011 una uva para hacer otro vino DO Costers del Segre más complejo, sin dejar de hacer el actual y los otros vinos de la casa. Además de Griera, la cena contó con la participación de Jordi Hortet (Casa Badio), distribuidor de la bodega en Lleida, Jordi Cordero, del Mirador dels Camps Elísis y el periodista Como Pomona, que presentó la bodega.
Este primer maridaje del Mirador, que ha heredado el calendario gastronómico de Neoparc, fue también la presentación del chef de la casa, Xavier Puy, en este tipo de cenas.
Una copita de vichyssoise de frutas con crujientes de foie maridada con Missenyora fue un aperitivo muy agradable que se fue de la boca más rápido de lo que nos hubiera gustado a todos.
La ensalada tibia de bacalao y germinados casó perfectamente con el fresco Blanco de Seré, mientras que los chipirones rellenos de butifarra negra que se unieron al complejo Eixaders de forma intensa y muy lograda. En cuanto al plato de carne, un prensado de cerdo ibérico con frutos secos y reducción de vino rancio se reservó para Primeros Vinos Tintos. La fondant de chocolate con dos texturas y el Brut Nature de L’Olivera formaron el dúo gastronómico con que se cerró la velada.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats