Slow Food renova les seves plaques km 0 2012 amb 32 cuiners catalansSlow Food renueva sus placas km 0 2012 con 32 cocineros catalanes

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Slow Food feu entrega de les seves plaques distintives Km 0 Slow Food 2012. a un total de 32 cuiners catalans. L’acte, celebrat el dilluns dia 5 de març al restaurant El Carnívor de Sant Pere de Ribes amb la periodista Tana Collados, directora del programa Cuines de TV3, va tenir lloc en el decurs d’una calçotada amb productes d’horta ecològica d’Hortànic de Sant Martí de Sarroca, del Penedès. Els assistents també van menjar xai de Can Cases de Sant Pere de Ribes, Botifarres de Cal Fusteret de Sant Fruitós del Bages i vins dels cellers del Massís del Garraf, Vega de Ribes, Viladellops, Torre del Veguer, Valldossera i Hospital de Sant Joan de Sitges, elaboradors de La Malvasia de Sitges, un baluard d’Slow Food, juntament amb Vega de Ribes. L’entrega dels distintius també va estar precedida per unes paraules del productor Josep Pàmies qui, en representació d’Slow Food, va felicitar els cuiners guardonats per la tasca que estan fent des dels seus restaurants en benefici d’una cuina més saludable, amb productes locals produïts per petits productors. Rosa Solà, autora de la Guia de restaurants catalans Km 0 Slow Food, també es va dirigir als assistents per anunciar que el proper mes d’abril sortirà al carrer l’edició corresponent a l’any 2012.
Un total de 32 cuineres han obtingut el distintiu de Km 0 Slow Food, fet que suposa que més de dos-cents petits productors locals que produeixen aliments bons, nets i justos, es beneficien de la iniciativa d’aquesta associació, que pretén recuperar i conservar la biodiversitat gastronòmica, així com reduir l’emissió de Co2 que suposa el transport d’aliments. Entre els cuiners catalans, el grup lleidatà està integrat per Mercè Camins Profitós (Restaurant casa Mercè de Fontdepou), Enric Millà Novau (Restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer), Teresa Segura (Restaurant Espai Tomata de Burg), Zaraida Cotonat Ruiz (Restaurant Fogony de Sort), Ramon Gaspà Vila (Restaurant Lo Ponts de Ponts), i Joan Luque Sirera (Restaurant El Celler dels Joglars de Montardit de Baix).Slow Food hizo entrega de sus placas distintivas Km 0 Slow Food 2012 a un total de 32 cocineros catalanes. El acto, celebrado el lunes día 5 de marzo en el restaurante El Carnívor de Sant Pere de Ribes con la periodista Tana Collados, directora del programa Cuines de TV3, tuvo lugar en el transcurso de una calçotada con productos de huerta ecológica de ‘Hortànic de Sant Martí de Sarroca, del Penedès. Los asistentes también comieron cordero de Can Cases de Sant Pere de Ribes, Butifarras de Cal Fusteret de Sant Fruitós del Bages y vinos de las bodegas del Macizo del Garraf, Vega de Ribes, Viladellops, Torre del Veguer, Valldossera y Hospital de San Juan de Sitges, elaboradores de La Malvasía de Sitges, un baluarte de Slow Food, junto con Vega de Ribes. La entrega de los distintivos también estuvo precedida por unas palabras del productor Josep Pàmies quien, en representación de Slow Food, felicitó a los cocineros galardonados por la labor que están haciendo desde sus restaurantes en beneficio de una cocina más saludable, con productos locales producidos por pequeños productores. Rosa Solà, autora de la Guía de restaurantes catalanes Km 0 Slow Food, también se dirigió a los asistentes para anunciar que el próximo mes de abril saldrá a la calle la edición correspondiente al año 2012.
Un total de 32 cocineros han obtenido el distintivo de Km 0 Slow Food, lo que supone que más de doscientos pequeños productores locales que producen alimentos buenos, limpios y justos, se benefician de la iniciativa de esta asociación que pretende recuperar y conservar la biodiversidad gastronómica, así como reducir la emisión de Co2 que supone el transporte de alimentos. Entre los cocineros catalanes, el grupo leridano está integrado por Mercè Camins Profitós (Restaurante casa Mercè de Fontdepou), Enric Millà Novau (Restaurante El Dien de Vallfogona de Balaguer), Teresa Segura (Restaurante Espai Tomata de Burg), Zaraida Cotonat Ruiz (Restaurante Fogony de Sort), Ramon Gaspà Vila (Restaurante Lo Ponts de Ponts), y Juan Luque Sirera (Restaurante El Celler dels Joglars de Montardit de Baix).

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats