El Celler de Gelida fa 125 anys plantant cara a la pandèmia

Comparteix:

Picture of Redacció

Redacció

Toni Falgueras recoge un premio con presencia del Molt Honorable Josep Tarradellas

El Celler de Gelida és la boutique gourmet de la família Falgueras al barri de Sants, Barcelona. Fundada el 1895, tenia prevista una gran celebració de 125 anys que s’ha vist truncada per la pandèmia. No obstant això, aquesta botiga històrica de Barcelona ha aprofitat la crisi per abocar-se a les vendes online, demostrant així que la nova economia no té perquè deixar de banda al petit comerç. “No és el primer cop que dobleguen les circumstàncies” afirma Toni Falgueras. “Durant la Guerra Civil ens van confiscar el vi i van portar al meu pare i al meu oncle a tenir cura de el vi per a les tropes”. No obstant això, el negoci va prosperar i de la mà de Toni Falgueras i Maria Febrer es va convertir en la botiga pionera en vins i licors de qualitat a Barcelona.

El Celler de Gelida ha acumulat nombrosos reconeixements al llarg de la seva trajectòria. El 19 de novembre va recollir el premi Barcelona Comerç 2020 en representació del comerç de la ciutat. Avui el Celler de Gelida està liderat per Ferran Falgueras, bolcat amb la transformació digital del negoci, i per la periodista i sommelier Meritxell Falgueras. “El futur està en el digital, però no volem deixar de banda el tracte personal que ha fet gran al Celler de Gelida” afirma la mediàtica sommelier de @winesandthecity.

Celler de Gelida és un negoci familiar fundat el 1895 a Barcelona. Ven i distribueix vins i licors de tot el món seleccionats per la família Falgueras i difon el paper de la gastronomia i el vi com a eix central de la cultura mediterrània.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats