El Celler Clos Pons amb l’IRB LleidaLa Bodega Clos Pons con el IRB Lleida

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Celler Clos Pons va signar un conveni de col·laboració amb l’IRB de Lleida Fundació Dr. Pifarré amb la finalitat de promoure, desenvolupar, gestionar i difondre la recerca biomèdica i la formació en recerca en l’àmbit de les ciències de la salut. Amb l’acord, a més d’aportar una dotació econòmica destinada als projectes d’investigació de l’Institut, Clos Pons posa a disposició de l’IRB i dels seus investigadors el Celler per poder realitzar convencions, presentacions de treballs de recerca, etc.
L’IRB va néixer el 2004, de la col·laboració entre l’Institut Català de la Salut, la Fundació Dr. Pifarré i la Universitat de Lleida.

La Bodega Clos Pons firmó un convenio de colaboración con el IRB Lleida Fundación Dr.. Pifarré con la finalidad de promover, desarrollar, gestionar y difundir la investigación biomédica y la formación en investigación en el ámbito de las ciencias de la salud. Con el acuerdo, además de aportar una dotación económica destinada a los proyectos de investigación del Instituto, Clos Pons pone a disposición del IRB y de sus investigadores la Bodega para poder realizar convenciones, presentaciones de trabajos de investigación, etc.
El IRB nació en 2004, de la colaboración entre el Instituto Catalán de la Salud, la Fundación Dr.. Pifarré y la Universidad de Lleida.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats