El bacallà protagonitza la Quaresma al NeoParcEl bacalao protagoniza la Cuaresma en el NeoParc

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant NeoParc finalitza aquest dissabte al migdia les seves particulars jornades gastronòmiques de Cuina de Quaresma durant les quals el bacallà ha estat el protagonista.
Cassola de bacallà amb truita trampa, panses, pinyos i ou dur; bacallà a la mel o amb cocotxes són algunes de les especialitats del xef Antoni Rúbies més demandades.
La carta d’aquesta mostra gastronòmica també contempla llom de bacallà amb truita de suc o el també denominat “peix d’interior” amb samfaina de fruites.
Jordi Cordero i Sònia Masot, propietaris i directors de l’establiment, expliquen que han “plantejat una carta oberta amb plats de bacallà que es poden combinar amb entrants i postres de la carta habitual amb un preu tancat”.
Aquest menú, per 35 euros més IVA, inclou vins Olvena de Somontano, aigua i cafè.El restaurante NeoParc finaliza este sábado al mediodía sus particulares jornadas gastronómicas de Cocina de Cuaresma durante las cuales el bacalao ha sido el protagonista.
Cazuela de bacalao con tortilla trampa, pasas, piñones y huevo duro; bacalao a la miel o con cocochas son algunas de las especialidades del chef Antoni Rúbies más demandadas.
La carta de esta muestra gastronómica también contempla lomo de bacalao con tortilla de zumo o el también denominado “pescado de interior” con samfaina (pisto) de frutas.
Jordi Cordero y Sònia Masot, propietarios y directores del establecimiento, explican que han “planteado una carta abierta con platos de bacalao que se pueden combinar con entrantes y postres de la carta habitual con un precio cerrado”.
Este menú, por 35 euros más IVA, incluye vinos Olvena de Somontano, agua y café.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats