[:ca]Eduard Pires de Moura guanya el IV Concurs de Cuina de la Truita de riu d’Alfarràs[:es]Eduard Pires de Moura gana el IV Concurso de Cocina de la Trucha de río de Alfarràs[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

190319GevorgyianPiresFernandez

[:ca]

Jonathan Fernàndez i Ashot Gevorgyian, segon i tercer classificats, respectivament

Eduard Pires de Moura, amb una Homenatge a la Truita, ha estat el guanyador del IV Concurs de Cuina de Truita de Riu que organitza l’Ajuntament d’Alfarràs i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida amb la col·laboració de la Piscifactoria Santa Ana i la consultoria de comunicació Como Pomona, en el marc de la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs. Jonathan Fernández Benito, amb Truita de Mar, i Ashot Gevorgyian, amb Truita Confitad i Estragó, van ser el segon i tercer classificat, respectivament. L’escola lleidatana va acollir el premi el dimarts, dia 19 de març, a la tarda.

El Jurat ha estat format pel pastisser i cuiner, Ivan Pascual de Gummer Events; l’alcalde d’Alfarràs, Kleber Esteve; la directora de l’Escola d’Hoteleria, Ana de Madariaga; el cuiner de l’Escola Agrària d’Alfarràs, José Antonio Palacios; i el periodista i cronista gastronòmic, Rafa Gimena.

Els altres finalistes van ser: Pol Cura Dejuan, que ha elaborat un Sobre de truita; Johathan Fernández Benito, amb Truita de Mar; Ashot Gevorgyian, amb Truita confitada i estragó; Eusebi Juanpere Pasanau, amb Truita de proximitat; Álex López Gil, i la seva recepta de Truita a la Garriguenca; Julen Martínez Arroyo, que presentà una Truita Oriental; Ricard Palau Oncins, amb una Bomba de truita de riu; Sara Pifarré Roca, que ha fet un Timbal de truita; Eduard Pires de Moura, i el seu Homenatge a la truita; Roger Roma Masip, amb Truita en papillot amb tártara; i Dmytro Zheliezniakov que ha fet una Truita al forn amb arròs.

El primer classificat ha guanyat un llibre de cuina i un àpat gastronòmic del xef Joel Castanyé al restaurant La Boscana de Bellvís per a dues persones; el segon i tercer classificat, un llibre de cuina; i tots els participants van rebre un diploma acreditatiu de la seva participació en el concurs i un obsequi de l’organització. Els tres primers classificats presentaran les seves creacions a la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs el dissabte, dia 6 d’abril.

L’alcalde d’Alfarràs, Kleber Esteve, es va mostrar satisfet “pel posicionament d’Alfarràs al voltant de la Truita de Riu i el Prèssec de Pinyana, dos productes claus de la imatge de la localitat amb el riu Noguera Ribagorçana com element de fons de tots dos”.

 

[:es]

Jonathan Fernàndez y Ashot Gevorgyian, segundo y tercer clasificados, respectivamente

Eduard Pires de Moura, con una Homenaje a la Trucha, ha sido el ganador del IV Concurso de Cocina de Trucha de Río que organiza el Ayuntamiento de Alfarràs y la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida con la colaboración de la Piscifactoría Santa Ana y la consultoría de comunicación Como Pomona, en el marco de la Muestra Gastronómica de la Trucha de Río de Alfarràs. Jonathan Fernández Benito, con Trucha de Mar, y Ashot Gevorgyian, con Truchas confitadas y Estragón, fueron el segundo y tercer clasificado, respectivamente.

La escuela leridana acogió el premio el martes, día 19 de marzo, por la tarde. El Jurado estuvo formado por el pastelero y cocinero, Ivan Pascual de Gummer Events; el alcalde de Alfarràs, Kleber Esteve; la directora de la Escuela de Hostelería, Ana de Madariaga; el cocinero de la Escuela Agraria de Alfarràs, José Antonio Palacios; y el periodista y cronista gastronómico, Rafa Gimena. Los otros finalistas fueron: Pol Cura DeJuan, que ha elaborado un Sobre de trucha; Johathan Fernández Benito, con Trucha de Mar; Ashot Gevorgyian, con Trucha confitada y estragón; Eusebi Juanpere Pasanau, con Trucha de proximidad; Álex López Gil, y su receta de Trucha a la Garriguenca; Julen Martínez Arroyo, que presentó una Trucha Oriental; Ricard Palau Oncins, con una Bomba de trucha; Sara Pifarré Roca, que ha hecho un Timbal de trucha; Eduard Pires de Moura, y su Homenaje a la trucha; Roger Roma Masip, con Trucha en papillote con tártara; y Dmytro Zheliezniakov que ha hecho una Trucha al horno con arroz.

El primer clasificado ha ganado un libro de cocina y una comida gastronómica del chef Joel Castanyé en el restaurante La Boscana de Bellvís para dos personas; el segundo y tercer clasificado, un libro de cocina; y todos los participantes recibieron un diploma acreditativo de su participación en el concurso y un obsequio de la organización. Los tres primeros clasificados presentarán sus creaciones a la Muestra Gastronómica de la Trucha de Río de Alfarràs el sábado, día 6 de abril.

El alcalde de Alfarràs, Kleber Esteve, se mostró satisfecho “por el posicionamiento de Alfarràs al alrededor de la Trucha de río y el Melocotón de Pinyana, dos productos claves de la imagen de la localidad con el río Noguera Ribagorçana como elemento de fondo de ambos”.

 

[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats