Degustació de productes de Lleida al barri de GràciaDegustación de productos de Lleida en el barrio de Gràcia

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida va organitzar al barri barcelonès de Gràcia a un tastet popupal per a 600 persones, el passat divendres dia 27 de juny, amb productes de la campanya Lleida Qualitat. Els presents van poder degustar productes com Coca de Recapte i pa de caragol gràcies a la colálaboració del Gremi de Forners de Lleida; oli DOP Les Garrigues; vi de la DOP Costers del Segre; i finalment, també es van gaudir els Caragols de Lleida. Un tastet que va organitzar la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll).
Josep Vila, cuiner que col·labora habitualment en els diferents tastets que la Fecoll organitza, va ser el responsable de la cocció d’uns caragols a la gourmanda per a les 600 persones que es van congregar davant el Casal Social de Gràcia.El Patronato de Promoción Económica de la Diputación de Lleida organizó en el barrio barcelonés de Gràcia a una cata popular para 600 personas, el pasado viernes día 27 de junio, con productos de la campaña Lleida Calidad. Los presentes pudieron degustar productos como “Coca de Recapte” y pan de caracol gracias a la colaboración del Gremio de Panaderos de Lleida; aceite DOP Las Garrigues; vino de la DOP Costers del Segre; y finalmente, también se disfrutaron los Caracoles de Lleida. Una cata que organizó la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll).
Josep Vila, cocinero que colabora habitualmente en las diferentes catas que la Fecoll organiza, fue el responsable de la cocción de unos caracoles a la gourmanda para las 600 personas que se congregaron ante el Casal Social de Gràcia.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats