David Guitart guanya el Joves Cuiners Àngel MoncusíDavid Guitart gana el Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

David Guitart del restaurant Cal Majoral (L’Espunyola), ha estat el guanyador de la XIX edició del concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí, que organitza l’Escola i la Federació d’Hosteleria de Lleida .
Els deu cuiners participants en aquesta prova van haver de preparar un plat principal amb la truita de riu i un postre que, com en cada edició i com no podia ser d’altra manera, té la fruita de Lleida com a protagonista. Entre el jurat hi havia Andreu Bosch (restaurant La Nova Cabanya) i restauradors com Felip Llofriu (restaurant Omm) o Francesc Xavier Benet (Hostal Benet), guanyador de l’any passat. La jornada es va tancar amb un sopar d’entrega de premis.David Guitart del restaurante Cal Majoral (L’Espunyola), ha sido el ganador de la XIX edición del concurso de Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí, que organiza la Escuela y la Federación de Hosteleria de Lleida .
Los diez cocineros participantes en esta prueba tuvieron que preparar un plato principal con la trucha de río y un postre que, como en cada edición y como no podía ser de otra manera, tiene la fruta de Lleida como protagonista. Entre el jurado había Andreu Bosch (restaurante La Nova Cabanya) y restauradores como Felip Llofriu (restaurante Omm) o Francesc Xavier Benet (Hostal Benet), ganador del año pasado. La jornada se cerró con una cena de entrega de premios.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats