Curs de Cuina creativa a càrrec de l’Associació ALLCurso de Cocina creativa a cargo de la Asociación ALL

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

ALL Cuiners organitza un curs de cuina creativa que serà el primer de l’any 2010. El curs tindrà lloc el proper dia 26 de febrer de les 17:00 a les 20:00, i el dia 05 de març de 17.00 a 20.00 a l’Aula de Formació Manel Martí de la Federació d’Hostaleria de Lleida (c/ Segrià, 35, baixos de Lleida). Aquests cursos seran impartits pel pastisser Josep Ramon Cases, de Sucre i Disseny i el cuiner Mateu Blanch, del restaurant Cassia, que oferiran tot un seguit d’elaboracions per confeccionar un menú creatiu. En la primera sessió d’aquest divendres, dia 26 de febrer, es prepararan les elaboracions de cuina, amb Mateu Blanch, mentre que Cases impartirà la classe del dia 5 de març amb les elaboracions de pastisseria.
Entre els plats del primer dia trobem l’aperitiu Cocktail Gin-Passió; snacks com ametlla amb curry d’or, o cotó fluix de panís i or; parmentier de patates amb castanyes i tuber melanospòrum (tòfona) de la Baronia de Rialb, d’ entrant; morro de bacallà amb galets farcits d’espinacs amb pinyons, panses i gelea del seu fumet, de peix; i llonganisses de colomí amb foie i fum amb mongetes del ganxet, com a plt de carn. Una creació que va ser Plat guanyador del 1er premi XX edició especial del concurs de cuina Àngel Moncusi de cuiners guanyadors en els últims 20 anys.
Els postres quedaràn pendents pel proper dia de curs.ALL Cuiners organiza un curso de cocina creativa que será el primero del año 2010. El curso tendrá lugar el próximo día 26 de febrero de las 17:00 a las 20:00, y el día 05 de marzo de 17.00 a 20.00 en el aula de Formación Manel Martí de la Federación de Hostelería de Lleida (c/ Segrià, 35, bajos de Lleida). Estos cursos serán impartidos por el pastelero Josep Ramon Cases, de Sucre i Disseny, y el cocinero Mateu Blanch, del restaurante Cassia, que ofrecerán toda una serie de elaboraciones para confeccionar un menú creativo. En la primera sesión de este viernes, día 26 de febrero, se prepararán las elaboraciones de cocina, con Mateu Blanch, mientras que Casas impartirá la clase del día 5 de marzo con las elaboraciones de pastelería.
Entre los platos del primer día encontramos el aperitivo Cocktail Gin-Pasión; snacks como almendra con curry de oro, o algodón de panizo y oro; parmentier de patatas con castañas y tuber melanospòrum (trufa) de la Baronia de Rialb, de entrantes; morro de bacalao con “galets” rellenos de espinacas con piñones, pasas y jalea de su fumet, de pescado; y longanizas de pichón con foie y humo con judías del “ganchet”, como plato de carne. Una creación que fue Plato ganador del 1er premio XX edición especial del concurso de cocina Àngel Moncusi de cocineros ganadores en los últimos 20 años.
Los postres quedaran pendientes por el próximo día de curso.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats