Cuina de mercat ben presentada al TubeCocina de mercado bien presentada al Tube

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Lluís Ariño i David Vidal són els dos restauradors que han obert la nova etapa de la Cafeteria Restaurant Tube. Ariño i Vidal són conscients que es troben al rovell de l’ou de la ciutat (Av. Blondel) i aposten per un menú executiu que evita les sofisticacions i es decanta per la cuina de mercat amb bones presentacions i un servei esmerat.
Amanida de roquefort i poma, tortellini amb crema de xampinyons o carxofes saltades amb pernil són algunes de les receptes de temporada que podem trobar entre els primers plats.
Entre els peixos i les carns dels segons plats, trobem broquetes a la brasa, tub de calamar a la planxa o pollastre al forn.
Pel que fa a les postres, flam de la casa, selva negra o gelats culminen un menú sa i equilibrat per tornar a l’oficina.
Tot per 12 euros al menjador i 12,50 a la terrassa. Lluís Ariño y David Vidal son los dos restauradores que han abierto la nueva etapa de la Cafetería Restaurante Tube. Ariño y Vidal son conscientes que se encuentran en la yema del huevo de la ciudad (Avda. Blondel) y apuestan por un menú ejecutivo que evita las sofisticaciones y se decanta por la cocina de mercado con buenas presentaciones y un servicio esmerado.
Ensalada de roquefort y manzana, tortellini con crema de champiñones o alcachofas salteadas con jamón son algunas de las recetas de temporada que podemos encontrar entre los primeros platos.
Entre los pescados y las carnes de los segundos platos, encontramos brochetas en la brasa, tubo de calamar a la plancha o pollo al horno.
En cuanto a los postres, flan de la casa, selva negra o helados culminan un menú sano y equilibrado para volver a la oficina.
Todo por 12 euros al comedor y 12,50 a la terraza.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats