Cuina d’estiu amb tocs d’autor a la carta d’estiu de l’NH PirineosCocina de verano con toques de autor en la carta de verano del NH Pirineos

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Carpaccio de bou amb virutes de parmesà, contrast d’amanides amb assortit de formatges i cruixent de fideus xinesos, crema de porros amb broqueta de llagostins, graellada de verdures amb formatge de cabra o els espàrrecs amb verduretes són alguns dels entrants de la carta d’estiu que Jose Miguel Martínez ofereix al restaurant de l’Hotel NH Pirineos. Així, Martínez aposta per uns primers plats lleugers i frescos; mentre que a l’hora dels peixos i les carns la seva cuina alterna la temporada amb notes d’autor. Tronquet de lluç al vi negre i bolets; bacallà confitat i marmitako amb espinacs a la catalana; galta de vedella brasejada amb crema de patata i tomàquet cherry; o filet de vedella al Porto i rissoto de bolets; són uns exemples. Els postres són variats amb la xocolata i les fruites com a protagonistes.
Pel que fa als menús setmanals de migdia, l’oferta d’estiu es completa amb receptes de entrants com amanida amb piràmide de foie, pinyos i panses; crema freda de porros i gabes marinades amb oli de porradell; o canalons d’espinacs i gambes amb crema de cigales.
Així com plats principals com rotllets de llenguado i gambes en salsa verda i cloïsses; tronquet de lluç amb rissoto de verduretes, secret de pluma ibèrica; o jarret de be i patata trencada.
Destaca en aquests menús de migdia l’elaboració dels seus postres. Gelats, cremes, fruita i xocolates es combinen en interesants receptes com sushi de mango amb gelat de iogurt gerd i crema catalana; flam de café amb gelat i textures o pomes cruixents, crema i gelat de vainilla.
Martínez també ha inclòs el servei de vi per copes al menú de migdia que, sense suplement, inclou l’aigua per 16 euros més IVA.Carpaccio de buey con virutas de parmesano, contraste de ensaladas con surtido de quesos y crujiente de fideos chinos, crema de puerros con brocheta de langostinos, parrillada de verduras con queso de cabra o los espárragos con verduritas son algunos de los entrantes de la carta de verano que Jose Miguel Martínez ofrece en el restaurante del Hotel NH Pirineos. Así, Martínez apuesta por unos primeros platos ligeros y frescos; mientras que a la hora de los pescados y las carnes su cocina alterna la temporada con notas de autor. Tronco de merluza al vino tinto y setas; bacalao confitado y marmitako con espinacas a la catalana; mejilla de ternera braseada con crema de patata y tomate cherry; o filete de ternera al Oporto y risotto de setas; son algunos ejemplos. Los postres son variados con el chocolate y las frutas como protagonistas.
En cuanto a los menús semanales de mediodía, la oferta de verano se completa con recetas de entrantes como ensalada con pirámide de foie, piñones y pasas; crema fría de puerros y gambas marinadas con aceite de porradell; o canalones de espinacas y gambas con crema de cigalas.
Así como platos principales como rollitos de lenguado y gambas en salsa verde y almejas; tronco de merluza con risotto de verduritas, secreto de pluma ibérica; o jarrete de cordero y patata rota.
Destaca en estos menús de mediodía la elaboración de sus postres. Helados, cremas, fruta y chocolates se combinan en interesantes recetas como sushi de mango con helado de yogur frambuesa y crema catalana; flan de café con helado y texturas o manzanas crujientes, crema y helado de vainilla.
Martínez también ha incluido el servicio de vino por copas en el menú de mediodía que, sin suplemento, incluye el agua por 16 euros más IVA.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats