Cuina Amiga creix i ja són dotze els restaurants que cuinen per “El Menjador”

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

image2

Primer cuinat de la tercera edició del “Diumenge cuino jo” a l’escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida

La tercera edició de “Diumenge Cuino jo” creix amb dos establiments més i ja compta amb la participació de dotze restaurants. L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (Eschotur Lleida) acull avui (16.30h) el primer cuinat del projecte “Diumenge cuino jo”, una iniciativa solidària impulsada per la xarxa solidària de restauradors i col·laboradors lleidatans creada amb el nom de Cuina Amiga. Així doncs, alumnes i professors elaboraran el menú que se servirà aquest diumenge 18 de febrer a ”El Menjador”, espai que gestionen les entitats Fundació Jericó i Banc dels Aliments, del carrer Tallada 33 de Lleida. 

Els restaurants participants agafaran el testimoni de l’Eschotur i cuinaran els menús de diumenge per a “El Menjador” des d’aquest cap de setmana i fins al darrer diumenge de maig. Així doncs, la setmana vinent el xef Jesús Gimena de L’Espurna agafarà el testimoni i cuinarà pel 16 de març. Jordi Pallàs, restaurant Aimia, elaborarà el menú del 3 de març; Salvador Trabalon, del Saroa, farà la cuina del diumenge, dia 10 de març; l’Héctor Rodríguez del Carballeira, el diumenge 17; i el dia 24 d e març, serà el torn del restaurant Ferreruela amb el xef Gonzalo Ferreruela. 

Els diumenges d’abril començaran amb el menú preparat per Ramon Tudela, del restaurant Bonum No Rules, farà el dinar del dia 7; Mateu Blanch de Caravista cuinarà el menú que se servirà diumenge 14 d’abril; Montse Guardiola del Celler del Roser, cuinarà el seu menú pel dia 21 d’abril; i Mercè Camins, del restaurant Bellera, elaborarà el diumenge del dia 28 d’abril.

Amb el Gabriel Jove del Grup La Ramona, el Genis Santos del Barri, obrirà el mes de maig cuinant el dinar del diumenge, dia 5; mentre que la braseria Isidro amb el cuiner Wilhelm Miralles farà el menú del diumenge 26; i David Colomina del restaurant Tòfol, tancarà el cicle solidari de 2024 el diumenge, dia 2 de juny.

L’entitat Cuina Amiga, impulsada pel professor de l’Eschotur Lluís Bonillo, va servir l’any passat en la segona edició d’aquesta iniciativa, uns cinc-cents menús a “El Menjador” del carrer Tallada. “Diumenge cuino jo” es va triar amb dues motivacions: l’una, donar descans al personal d’aquest espai. L’altra, permetre a les persones que utilitzen aquest servei poder gaudir-ne també en diumenge. 

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats