Cuina al buit a l’Escola d’HoteleriaCocina al vacío en la Escuela de Hostelería

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va celebrar el passat dijous, dia 24 de novembre el taller Ciència i Cuina, amb el suport de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida, en el marc de la 16a Setmana de la Ciència a Catalunya.
Un grup de 45 alumnes dels cicles de Cuina i gastronomia i Restauració van seguir molt atentament la sessió impartida pel cuiner Salvador Brugués, especialista en cuina al buit i coautor amb el cuiner Joan Roca del Celler de Can Roca del llibre: “La Cuina al Buit”. La tècnica de la cuina al buit permet aconseguir coccions molt ajustades a cadascun dels productes, obtenint textures úniques i difícils d’aconseguir, intensificant els aromes dels aliments. La Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida celebró el pasado jueves, día 24 de noviembre, el taller Ciencia y Cocina con el apoyo del Instituto de Ciencias de la Educación de la Universidad de Lleida, en el marco de la 16 ª Semana de la Ciencia en Cataluña.
Un grupo de 45 alumnos de los ciclos de Cocina y Gastronomía y Restauración siguieron muy atentamente la sesión impartida por el cocinero Salvador Brugués, especialista en cocina al vacío y coautor, junto con el cocinero Joan Roca del Celler de Can Roca, del libro: “La Cocina al Vacío “. La técnica de la cocina al vacío permite conseguir cocciones muy ajustadas a cada uno de los productos, obteniendo texturas únicas y difíciles de conseguir, intensificando los aromas de los alimentos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats