Cuina afrodisíaca per celebrar Sant JordiCocina afrodisíaca para celebrar Sant Jordi

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Cuina Afrodisíaca és la protagonista aquests dies del Calendari Gastronòmic del Restaurant NeoParc (polígon NeoParc) coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Jordi Cordero i Sònia Masot, propietaris i directors de l’establiment, comenten que “la celebració de Sant Jordi, a Catalunya és la Diada dels Enamorats i la cuina afrodisíaca pot ser el millor complement gastronòmic de la festa”. Després d’un sopar inaugural el divendres 18 d’abril, la mostra se celebrarà de dilluns a dissabte tots els migdies fins el dia 3 de maig.
Per l’ocasió, el xef de NeoParc, Antoni Rúbies, aposta per la fusió de sabors autòctons com carbassó, poma, codonyat o cireres amb altres de més exòtics.
Per començar, podem degustar una sopa d’ostres amb gin tònic i poma vermella ratllada. Tot seguit unes flors de carbassó farcides de macedònia de fruites exòtiques amb gingebre i citronella. El foie-grass i codonyat amb terrina i pa especiat és el tercer plat amb què tanquem els entrants.
Llenguado amb salsa de cireres al kirsch és l’elaboració principal d’aquest menú, marcada pel contrast de la fruita amb el peix i el mateix destil·lat de cireres.
A l’hora de les postres, i per no oblidar-nos de la xocolata, sorbet de magranes i maduixots al pebre de Setchuan amb licor de xocolata.
Tot això regat amb Merlot 2007 de Laus, un rosat de la veïna Denominació d’Origen Somontano que ens anirà acompanyant durant tot el menú amb noves notes i expressions a mida que es va obrint.La Cocina Afrodisíaca es la protagonista estos días del Calendario Gastronómico del Restaurante NeoParc (polígono NeoParc) coincidiendo con la Fiesta de Sant Jordi. Jordi Cordero y Sònia Masot, propietarios y directores del establecimiento, comentan que “la celebración de Sant Jordi, en Cataluña es la Fiesta de los Enamorados y la cocina afrodisíaca puede ser el mejor complemento gastronómico de la fiesta”. Después de una cena inaugural el viernes 18 de abril, la muestra se celebrará de lunes a sábado todos los mediodías hasta el día 3 de mayo.
Para la ocasión, el chef de NeoParc, Antoni Rúbies, apuesta por la fusión de sabores autóctonos como calabacín, manzana, membrillo o cerezas con otros de más exóticos.
Para empezar, podemos degustar una sopa de ostras con gin tonic y manzana roja rallada. A continuación unas flores de calabacín rellenas de macedonia de frutas exóticas con jengibre y citronella. El foie-gras y membrillo con tarrina y pan especiat es el tercer plato con que cerramos los entrantes.
Lenguado con salsa de cerezas al kirsch es la elaboración principal de este menú, marcada por el contraste de la fruta con el pescado y el mismo destilado de cerezas.
A la hora de los postres, y para no olvidarnos del chocolate, sorbete de granadas y fresones a la pimienta de Setchuan con licor de chocolate.
Todo esto regado con Merlot 2007 de Laus, un rosado de la vecina Denominación de Origen Somontano que nos irá acompañando durante todo el menú con nuevas notas y expresiones a medida que se va abriendo.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats