Concurs de Kalimotxo per a professionals a l’Escola d’Hostaleria de Gamarra (Vitòria)Concurso de Kalimotxo para profesionales en la Escuela de Hostelería de Gamarra (Vitoria)

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El pròxim 27 de maig, tindrà lloc a Gamarra (Vitòria), el primer campionat professional de kalimotxo.
Aquest torneig organitzat per l’Escola d’Hostaleria de Gamarra amb la col·laboració de Norbega, l’embote-lladora de Coca Cua de la zona nord, pretén ser un homenatge a la quadrilla Antzarrak d’Algorta , grup que va popularitzar i va crear el còctel universal dels bascos què cada vegada és més conegut fora d’Euskadi.
Aquesta competició va adreçada a tots aquells professionals que desenvolupen el seu treball en l’hostaleria així com als alumnes d’escoles d’Hostaleria.
Està prevista la presència de gran nombre de professionals. El próximo 27 de mayo, tendrá lugar en Gamarra (Vitoria), el primer campeonato profesional de kalimotxo.
Este torneo organizado por la Escuela de Hostelería de Gamarra con la colaboración de Norbega, la embotelladora de Coca Cola de la zona norte, pretende ser un homenaje a la cuadrilla Antzarrak de Algorta, grupo que popularizó y creó el cóctel universal de los vascos que cada vez es más conocido fuera de Euskadi.
Esta competición va dirigida a todos aquellos profesionales que desarrollan su trabajo en la hostelería así como a los alumnos de escuelas de Hostelería.
Está prevista la presencia de gran número de profesionales.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats