La Fecoll aposta pels restauradors amb: Primavera amb sabor d’AplecLa Fecoll apuesta por los restauradores con: Primavera con sabor de Aplec

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll), amb la col·laboració de “la Caixa”, ha organitzat per segon any consecutiu les jornades gastronòmiques que, sota el nom de “Primavera amb sabor d’Aplec”, ompliran els restaurants de Lleida de cuina del caragol. Amb aquesta aposta gastronòmica la Fecoll reitera la seva aposta per la restauració local després d’haver portat la cuina del caragols per tot Espanya. Sevilla, Madrid, Saragossa i Barcelona han estat les ciutats que ha visitat aquest any el Caragol Tour de la Festa lleidatana. Un periple que es reprendrà a l’octubre per anar a Etxauri (Navarra). A Lleida, amb “Primavera amb Sabor d’Aplec”, del 7 al 23 de maig, dinou establiments oferiran menús a preus tancats i obsequiaran els comensals que paguin amb la Visa Caragol de “la Caixa”.
Els restauradors que participen en aquesta nova edició de les jornades són: A Taula, Aggio, Cal Brualla, Celler del Roser, Hotel Condes de Urgel, Entrevies, Local Social de la Fecoll, El Galeó, La Garbinada, Gardeny, Gourmet Real, Julián, Mas dels Arcs, Neo Parc, Nou Forn del Nastasi, Oasis, Petit Català, Els Trulls i Un.
Els representants de la festa insisteixen que amb aquesta mostra gastronòmica no fan més que “tornar a la cuina del caragol part de tot el que ha donat a la festa, una manifestació gastronòmica popular que no es pot entendre sense les paelles de caragols a la gormanda, les llaunes o les cassoles”.
La pàgina web de l’Aplec: www.aplec.org, promociona les jornades amb tota la informació sobre els restaurants participants i les seves dades de contacte per reservar taula.
Que vagi de gust!La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll), con la colaboración de “la Caixa”, ha organizado por segundo año consecutivo las jornadas gastronómicas que, bajo el nombre de “Primavera con sabor de Aplec”, llenarán los restaurantes de Lleida de cocina del caracol. Con esta apuesta gastronómica la Fecoll reitera su apuesta por la restauración local después de haber llevado la cocina del caracol por toda España. Sevilla, Madrid, Zaragoza y Barcelona han sido las ciudades que ha visitado este año el Caracol Tour de la Fiesta leridana. Un periplo que se retomará en octubre para ir a Etxauri (Navarra). En Lleida, con “Primavera con Sabor de Aplec”, del 7 al 23 de mayo, diecinueve establecimientos ofrecerán menús a precios cerrados y obsequiarán a los comensales que paguen con la Visa Caracol de “la Caixa”.
Los restauradores que participan en esta nueva edición de las jornadas son: A Taula, Aggio, Cal Brualla, Celler del Roser, Hotel Condes de Urgel, Entrevies, Local Social de la Fecoll, El Galeó, La Garbinada, Gardeny, Gourmet Real, Julián, Mas dels Arcs, Neo Parc, Nou Forn del Nastasi, Oasis, Petit Català, Els Trulls y Un.
Los representantes de la fiesta insisten que con esta muestra gastronómica no hacen más que “volver a la cocina del caracol parte de todo el que ha dado en la fiesta, una manifestación gastronómica popular que no se puede entender sin las sartenes de caracoles a la gormanda, las latas o las cazuelas”.
La página web del Aplec: www.aplec.org, promociona las jornadas con toda la información sobre los restaurantes participantes y sus datos de contacto para reservar mesa.
Buen provecho!

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats