Concurs de Joves Cambrers a l’Escola d’HoteleriaConcurso de Jóvenes Camareros en la Escuela de Hostelería

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida acollirà, el proper dilluns 24 d’abril, la celebració d’una nova edició del concurs de Joves Cambres, una prova oberta a la participació de deu parelles formades per un cambrer i un ajudant que participaran en representació d’empreses associades a la Federació i escoles d’hoteleria. Aquesta competició se celebra en el marc de la Diada de l’Hostaleria que celebrarà la federació lleidatàna amb un complet programa d’actes que culminarà amb una multitudinària festa nocturna a la discoteca Wonder.
L’organització del concurs anirà a càrrec de la Federació i l’Escola d’Hoteleria de Lleida, comptant amb el suport de l’Associació de Sommeliers de Lleida.
El jurat tècnic de la novena edició estarà format per: Natàlia Planes, cap de sala del restaurant Numum de l’Hotel AC Palau de Bellavista de Girona, Joan Juncà, cap de sala del Restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya, i Judith Cercós, sumiller del restaurant Caelis de l’Hotel Palace de Barcelona.La Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida acogerá, el próximo lunes 24 de abril, la celebración de una nueva edición del concurso de Jóvenes Camareros, una prueba abierta a la participación de diez parejas formadas por un camarero y un ayudante que participarán en representación de empresas asociadas a la Federación y escuelas de hostelería. Esta competición se celebra en el marco de la Fiesta de la Hostelería que celebrará la federación leridana con un completo programa de actos que culminará con una multitudinaria fiesta nocturna en la discoteca Wonder.
La organización del concurso irá a cargo de la Federación y la Escuela de Hostelería de Lleida, contando con el apoyo de la Asociación de Sommeliers de Lleida.
El jurado técnico de la novena edición estará formado por: Natàlia Planes, jefe de sala del restaurante Numum del Hotel AC Palau de Bellavista de Girona, Joan Juncà, jefe de sala del Restaurante Can Enric de la Vall de Bianya, y Judith Cercós, sumiller del restaurante Caelis del Hotel Palace de Barcelona.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats