Colors Blanc, nova referència CèrvolesColors Blanc, nueva referencia Cèrvoles

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Celler Cérvoles va presentar, aquesta setmana passada, la nova referència de la família: Colors Blanc, després de la gran acceptació que ha tingut el Colors negre, que des de l’estiu del 2009 s’està fent un forat en moltes cartes de vins dels restaurants. “Amb la mateixa filosofia”, expliquen responsables d’aquest celler de Costers del Segre, neix el Colors Blanc. Un vi jove, cupatge de Macabeu i Chardonnay de finques pròpies que ha estat criat en bóta sobre mares durant 6 mesos, procés que li dóna més estructura i untuositat.
Pel que fa al tast, es tracta d’un vi d’aromes intensos i afruitats, on sobresurten notes de fruites de polpa blanca, records de fruita tropical i lleugers tocs de flors blanques. El Colors Blanc es presenta en ampolla transparent i caixa de 12 unitats.La Bodega Cérvoles presentó, esta semana pasada, la nueva referencia de la familia: Colors Blanc, después de la gran aceptación que ha tenido el Colors negro, que desde el verano del 2009 se está haciendo un agujero en muchas cartas de vinos de los restaurantes. “Con la misma filosofía”, explican responsables de esta bodega de Costers del Segre, nace el Colors Blanc. Un vino joven, cupatge de Macabeu y Chardonnay de fincas propias que ha sido criado en bota sobre madres durante 6 meses, proceso que le da más estructura y untuositat.
En cuanto a la cata, se trata de un vino de aromas intensos y afrutados, donde sobresalen notas de frutas de pulpa blanca, recuerdos de fruta tropical y ligeros toques de flores blancas. El Colors Blanc se presenta en botella transparente y caja de 12 unidades.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats