Colònies de cuina per a adolescents al Basque CulinaryColonias de cocina para adolescentes en el Basque Culinary

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El Basque Culinary Center va celebrar la passada setmana un programa de tres dies de durada dirigit a adolescents d’entre 12 i 17 anys. La iniciativa, en la qual van participar un total de 19 joves, va tenir lloc en horari de matí de 9.30 a 13 hores, en concret els dies 2, 3 i 4 de gener, sota el títol BCulinary Neguan. Durant aquests dies els participants es van endinsar en el món de la gastronomia a través de diverses activitats; visitar el mercat central de verdures i hortalisses de temporada, elaborar torró, i sobretot, cuinar.
El primer dia, els alumnes es van traslladar des del Basque Culinary Center al mercat d’Ordizia, de la mà de Xabier Martínez, del restaurant Martínez d’Ordizia, i a continuació van visitar el Centre d’Interpretació D’elikatuz, en el municipi. Es tracta d’un centre d’alimentació i gastronomia que té com a objectiu crear un espai per al paladar i la salut.
Dijous, els alumnes van preparar un menú a base de txangurro a la donostiarra, magret a la planxa amb pisto i gelat de torró de Xixona. Els pares van tenir l’oportunitat de visitar el centre i degustar els plats que havien cuinat els joves.
El taller va cloure el divendres amb la preparació de carxofes amb pernil i flor d’ou, bacallà al pil-pil i bavaroise de castanyes amb coulis de gerd.El Basque Culinary center celebró la pasada semana un programa de tres días de duración dirigido a adolescentes de entre 12 y 17 años. La iniciativa, en la que participaron un total de 19 jóvenes, tuvo lugar en horario de mañana de 9.30 a 13 horas, en concreto los días 2, 3 y 4 de enero, bajo el título BCulinary Neguan. Durante estos días los participantes se adentraron en el mundo de la gastronomía a través de diversas actividades; visitar el mercado central de verduras y hortalizas de temporada, elaborar turrón, y sobre todo, cocinar.
El primer día los alumnos se trasladaron desde el Basque Culinary Center en el mercado de Ordizia, de la mano de Xabier Martínez, del restaurante Martínez de Ordizia, y a continuación visitaron el Centro de Interpretación De elikatuz, en el municipio . Se trata de un centro de alimentación y gastronomía que tiene como objetivo crear un espacio para el paladar y la salud.
Jueves, los alumnos prepararon un menú a base de txangurro a la donostiarra, magret a la plancha con pisto y helado de turrón de Jijona. Los padres tuvieron la oportunidad de visitar el centro y degustar los platos que habían cocinado los jóvenes.
El taller concluyó el viernes con la preparación de alcachofas con jamón y flor de huevo, bacalao al pil-pil y bavaroise de castañas con coulis de frambuesa.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats