Cigrons tendres amb llet d’ametllesGarbanzos tiernos con leche de almendras

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients: Cigrons, llet d’ametlles, ceba, julivert, alfàbrega, moraduix, gingebre, greix, oli i sal.

Preparació: Agafem unes cebes i les pelem. Un cop pelades, les escaldem amb aigua bullint, les escorrem i després les reservem. Seguidament prenem els cigrons i els rentem amb aigua. Tot seguit, els agafem i els posem a coure en una olla on hi afegirem la llet d’ametlles, les cebes escaldades i una mica d’oli i sal. Ho deixem bullir força estona fins que estigui ben cuit i llavors hi afegim una mica de julivert, alfàbrega i moraduix, juntament amb una mica de gingebre i greix.

Recepta elaborada per:
Associació Gastronòmica “Lo Tall”.Ingredientes: Garbanzos, leche de almendras, cebolla, perejil, albahaca, mejorama, jengibre, grasa, aceite y sal.

Preparación: Cogemos unas cebollas y las pelamos. Una vez peladas, las escaldamos con agua hirviendo, las escurrimos y después las reservamos. Seguidamente cogemos los garbanzos y los lavamos con agua. A continuación, los ponemos a cocer en una olla donde añadiremos la leche de almendras, las cebollas escaldadas y un poco de aceite y sal. Lo dejamos hervir bastante rato hasta que esté muy cocido y entonces añadimos un poco de perejil, albahaca y mejorama, junto con un poco de jengibre y grasa.

Receta elaborada peor:
Asociación Gastronómica “Lo Tall”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats