China Best Value Wine & Spirits Awards 2012 premia els vins DO Costers del Segre Vinya l,HereuChina Best Value Wine & Spirits Awards 2012 premia los vinos DO Costers del Segre Vinya l,Hereu

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La darrera edició del concurs China Best Value Wine & Spirits Awards 2012, celebrat a l’Hotel Mira de Xina el passat dia 24 de febrer de 2012, ha guardonat amb sengles Medalles d’Or els vins Petit Grealó 2005 i Flor de Grealó 2006, del celler Vinya l’Hereu.
El Concurs China Best Value Wine & Spirits Awards 2012 és el major concurs internacional del país. Les mostres presentades a concurs van ser tastades a cegues per un jurat format per 90 membres entre els quals hi havia importadors, distribuïdors i restauradors.
Els premis es reparteixen en quatre categories: Doble Or, Or, Argent i Altament recomanat.
Vinya l’Hereu de Seró és una empresa familiar amb una gran tradició vinícola que es dedica a elaborar vins a partir de la collita pròpia. Les vinyes es troben situades sota les serralades del Montsec, de sòls calcaris i profunds, on es dóna el microclima excepcional per al seu conreu i l’elaboració de vi.
En l’actualitat hi han plantades 14 hectàrees de raïm negre de les varietats Merlot, Syrah i Cabernet Sauvignon, cultivades seguint el mètode d’agricultura ecològica. Reconegudes pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) es treballa un raïm que prové d’una planta equilibrada i integrada en el seu entorn per tal d’aconseguir vins ben estructurats i per a criança.
L’especial interès per a conservar l’equilibri natural i els processos biològics, fan possible obtenir vins negres amb molt de caràcter. La última edición del concurso China Best Value Wine & Spirits Awards 2012, celebrado en el Hotel Mira de China el pasado día 24 de febrero de 2012, ha galardonado con sendas Medallas de Oro a los vinos Petit Grealó 2005 y Flor de Grealó 2006, de la bodega Vinya l’Hereu.
El Concurso China Best Value Wine & Spirits Awards 2012 es el mayor concurso internacional del país. Las muestras presentadas a concurso fueron probadas a ciegas por un jurado formado por 90 miembros entre los que había importadores, distribuidores y restauradores. Los premios se reparten en cuatro categorías: Doble Oro, Oro, Plata y Altamente recomendado.
Vinya l’Hereu de Seró es una empresa familiar con una gran tradición vinícola que se dedica a elaborar vinos a partir de la cosecha propia. Los viñedos se encuentran situados bajo las cordilleras del Montsec, de suelos calcáreos y profundos, donde se da el microclima excepcional para su cultivo y la elaboración de vino.
En la actualidad hay plantadas 14 hectáreas de uva tinta de las variedades Merlot, Syrah y Cabernet Sauvignon, cultivadas siguiendo el método de agricultura ecológica. Reconocidas por el CCPAE (Consejo Catalán de la Producción Agraria Ecológica) se trabaja una uva que proviene de una planta equilibrada e integrada en su entorno para conseguir vinos bien estructurados y para crianza.
El especial interés para conservar el equilibrio natural y los procesos biológicos, hacen posible obtener vinos tintos con mucho carácter.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats