CervisiaLleida, nova fira de la Fecoll i Mahou San MiguelCervisiaLleida, nueva feria de la Fecoll y Mahou San Miguel

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

CervisiaLleida, fita de la cervesa, omplirà de cultura cervesera el pavelló 3 de Fira de Lleida, entre els dies 13 i 15 de novembre, de la mà de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) i Grupo Mahou San Miguel, patrocinador de la festa lleidatana. La Fecoll i el grup Mahou San Miguel, durant aquest tercer cap de setmana de novembre, exposaran per a la seva degustació prop d’una vintena de referències des de productes prèmium, a varietats negres, amb sabors, sense alcohol, ecològiques… Aquest ventall de cerveses que maridaran de forma especial amb els caragols de Lleida i altres petites degustacions com coca de recapte, fideuada, arrossos o fruits secs, es completa amb un complet programa d’activitats per a públic en general i professionals.
Amb l’entrada gratuïta, aquest saló monogràfic de la cervesa s’organitzarà amb diferents grups de carpes (Mahou, San Miguel, Especialitats, Internacionals) on els participants podran obtenir tires de dos, cinc o deu tiquets a 3, 7 i 12 euros respectivament. El preu de les degustacions, segons s’explica des de la Fecoll, variarà segons la mida, got de 30cl o gerra de 0,50l, i el producte escollit. Els visitants que adquireixen les tires de deu tiquets obtindran una gerra commemorativa de regal, que podran utilitzar durant el cap de setmana.
Pel que fa al programa d’actes de l’escenari de CervisiaLleida, la inauguració oficial està revista el divendres, dia 13 de novembre, a les 19.00 hores; animació diversa pel pavelló, sorteig de regals i l’actuació d’October Orquestra i el grup Lleidatà Pixie Dixie completen la primera tarde de festa. Cuina en directe amb Isma Prados i una Cursa de Cambrers seran les actuacions principals del dissabte, dia 14 de novembre, junt a una nova actuació d’Octobrer Orquestra.CervisiaLleida, hito de la cerveza, llenará de cultura cervecera el pabellón 3 de Feria de Lleida, entre los días 13 y 15 de noviembre, de la mano de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) y Grupo Mahou San Miguel, patrocinador de la fiesta leridana. La Fecoll y el grupo Mahou San Miguel, durante este tercer fin de semana de noviembre, expondrán para su degustación cerca de una veintena de referencias desde productos premium, a variedades negras, con sabores, sin alcohol, ecológicas… Este abanico de cervezas que maridaran de forma especial con los caracoles de Lleida y otras pequeñas degustaciones como “coca de recapte”, fideuá, arroces o frutos secos, se completa con un completo programa de actividades para público en general y profesionales.
Con la entrada gratuita, este salón monográfico de la cerveza se organizará con diferentes grupos de carpas (Mahou, San Miguel, Especialidades, Internacionales) donde los participantes podrán obtener tiras de dos, cinco o diez tickets a 3, 7 y 12 euros respectivamente. El precio de las degustaciones, según se explica desde la Fecoll, variará según la medida, vaso de 30cl o jarra de 0,50l, y el producto escogido. Los visitantes que adquieren las tiras de diez tickets obtendrán una jarra conmemorativa de regalo, que podrán utilizar durante el fin de semana.
En cuanto al programa de actos del escenario de CervisiaLleida, la inauguración oficial está revista el viernes, día 13 de noviembre, a las 19.00 horas; animación diversa por el pabellón, sorteo de regalos y la actuación de October Orquesta y el grupo leridano Pixie Dixie completan la primera tarde de fiesta. Cocina en directo con Isma Prados y una Carrera de Camareros serán las actuaciones principales del sábado, día 14 de noviembre, junto a una nueva actuación de October Orquesta.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats