Cava Gran ClaustreCava Gran Claustre

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El cava Gran Claustre, elaborat per les bodegues Castell de Peralada de Girona, és una cava de color groc pàl·lid, brillant, amb un bon despreniment de fines bombolles. Presenta unes aromes secundàries molt delicades, característiques de la seva llarga permanència a la cava.
El mètode d’elaboració comença amb un suau premsat del raïm amb la finalitat d’obtenir un most net i amb totes les propietats de les quatre varietats que el formen. La primera fermentació s’efectua en cubes d’acer inoxidable amb temperatura controlada.
A partir dels vins base seleccionats, i sota un estricte control de qualitat, s’elabora el cava, mitjançant una segona fermentació a l’ampolla, per mètode tradicional. Resta a la cava un mínim de 3 anys.El cava Gran Claustre, elaborado por las bodegas Castell de Peralada de Girona, es una cava de color amarillo pálido, brillante, con un buen desprendimiento de finas burbujas. Presenta unos aromas secundarios muy delicados, característicos de su larga permanencia en la cava.
El método de elaboración empieza con un suave prensado de la uva con el fin de obtener un mosto limpio y con todas las propiedades de las cuatro variedades que lo forman. La primera fermentación se efectúa en cubas de acero inoxidable con temperatura controlada.
A partir de los vinos base seleccionados, y bajo un estricto control de calidad, se elabora el cava, mediante una segunda fermentación a la botella, por método tradicional. Permanece en la cava un mínimo de 3 años.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats