Catalunya a la Fancy FoodCataluña en la Fancy Food

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) ha organitzat la participació d’empreses catalanes a la 56a edició de la fira Fancy Food, els dies 27, 28 i 29 de juny, al Jacobk Javits Center de Nova York.
Aquest saló d’aliments elaborats i amb valor afegit convoca compradors nord-americans i internacionals procedents de 87 països diferents. El perfil dels professionals visitants, que en la darrera edició van ser 23.000, és un minorista del segment gourmet i delicatessen, restauradors, hotelers, botigues especialitzades, i empreses de càtering.
D’altra banda, el 28 de juny, en l’espai gastronòmic del pavelló de l’Estat espanyol, Miquel Ribes, del Grup Pons USA, i Ester Amorós, de Cal Saboi, van participar en un seminari sobre els olis d’oliva de Catalunya.El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) ha organizado la participación de empresas catalanas en la 56a edición de la feria Fancy Food, los días 27, 28 y 29 de junio, en el Jacobk Javits Center de Nueva York.
Este salón de alimentos elaborados y con valor añadido convoca compradores norteamericanos e internacionales procedentes de 87 países diferentes. El perfil de los profesionales visitantes, que en la última edición fueron 23.000, es un minorista del segmento gourmet y delicatessen, restauradores, hoteleros, tiendas especializadas, y empresas de catering.
Por otro lado, el 28 de junio, en el espacio gastronómico del pabellón del Estado español, Miquel Ribes, del Grupo Pons USA, y Ester Amorós, de Cal Saboi, participaron en un seminario sobre los aceites de oliva de Cataluña.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats