Caragolada popular de l’Aplec a ChesteCaracolada popular del Aplec en Cheste

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Federació de Colles de l’Aplec del Caragol va servir el passat dissabte, 30 de juny, un tastet de caragols a Cheste (València). El tastet, amb raccions per a 500 persones, fou un dels actes de la tercera trobada nacional d’antics alumnes de la Universitat Laboral de Cheste.
En el mateix acte, la Fecoll va ser nomenada soci honorífic del col·legi Águila, promoció 73-76. La Fecoll va acceptar la invitació de l’associació d’antics alumnes d’aquesta universitat, entre els que es troben exestudiants lleidatans, per tal de promocionar l’Aplec.La Federació de Colles del Aplec del Caragol sirvió el pasado sábado, 30 de junio, una cata de caracoles en Cheste (Valencia). La cata, con raciones para 500 personas, fue uno de los actos del tercer encuentro nacional de antiguos alumnos de la Universidad Laboral de Cheste.
En el mismo acto, la Fecoll fue nombrada socio honorífico del colegio Águila, promoción 73-76. La Fecoll aceptó la invitación de la asociación de antiguos alumnos de esta universidad, entre los que se encuentran ex-estudiantes leridanos, para promocionar el Encuentro.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats