Caràcter, el millor vermut innovador 2024

Comparteix:

Redacció

Redacció

PremisVinari2024-JordiPlay

● Dos Déus Origins Reserva Negre de Priorat L&B Lab, Millor Vermut de l’Any

● El vermut Caràcter de la Cooperativa Tres Cadires guanyador del Gran Or al millor vermut innovador als premis Vinari 2024.

El Gran Or en la categoria de Millors Vermuts Innovadors de la desena edició dels Premis Vinari de Vermuts Catalans ha estat atorgat al vermut Caràcter. El primer vermut ecològic de Catalunya. Mentre que el premi a Millor Vermut de l’any ha estat pel Dos Déus Origins Reserva Negre de Priorat L&B Lab.

Premiats Vermuts Vinari (Autor foto de Jordi Play)

La gala d’anunci i entrega dels premis es va fer dijous, dia 14 de març, a la localitat de Reus. Aquests premis van néixer l’any 2015 amb la finalitat de visibilitzar i prestigiar l’elaboració de vermut a Catalunya.

D’aquesta manera el vermut Caràcter recupera la màxima distinció en la seva categoria després de quedar-s’hi a les portes l’any passat. El que significa també estar tres anys seguits a l’elit dels vermuts del país. De fet, des que va sortir al mercat.

Caràcter, segons els seus elaboradors “és un vermut que reflecteix el paisatge de Ponent, elaborat únicament amb compostos botànics autòctons i representatius del territori. Per tant, no conté cítrics, i, en canvi, porta molta oliva arbequina, un fruit molt característic del poble on neix el producte, Arbeca”. El vi és de la cooperativa l’Olivera de Vallbona de les Monges i l’etiqueta una obra d’art de Lídia Guim de Sarau Estudi.

“Caràcter és olorar les vinyes, oliveres, timonedes i garrigues de Ponent, i és degustar un vermut poc convencional i molt aromàtic. Un vermut diferent, però que ha trobat el seu lloc en el mercat, sobretot entre les apassionades pel vermut amarg, aromàtic i de la màxima qualitat”, puntualitzaen.

Tots els guardonats – https://vadevi.elmon.cat/premis-vinari/millors-vermut-catalunya-2024- 124971/

Recull fotogràfic – https://vadevi.elmon.cat/fotos/fotos-lliurament-premis-vinari-dels-vermuts/

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats