Cal Xirricló marida amb Castell d,EncúsCal Xirricló marida con Castell de Encús

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El restaurant Cal Xirricló de Balaguer va celebrar un nou sopar de maridatge el passat dimecres dia 17 d’octubre amb el celler Castell d’Encús, situat a la població de Talarn.
El menú va començar amb el vi blanc Ekam 2011, que el xef del restaurant, Gabriel Jové, va maridar amb un tàrtar de vieira i préssec amb aire de parmesà.
Tot seguit, es va tastar l’altre vi blanc, el Taleia 2011, que va encaixar perfectament amb una tonyina vermella amb velouté de gambes i magrana.
A continuació, va tenir el seu torn el vi negre Quest 2010 que, amb els seus matisos, va lligar a la perfecció amb un pollastre ecològic farcit d’orellanes, vainilla i rovellons confitats. El següent va ser un dels maridatges més aplaudit de la nit. Una tatin de poma, foie i gelat de formatge blau que es va regar amb el sempre complex vi negre Acusp 2010, sent el resultat final tot un viatge de sensacions.
I, com a cloenda, el vi negre Thalarn 2010, que va acompanyar unes textures de xocolata amb un toc picant i especiat.El restaurante Cal Xirricló de Balaguer celebró una nueva cena de maridaje el pasado miércoles día 17 de octubre con la bodega Castillo de Encús, situado en la población de Talarn.
El menú comenzó con el vino blanco Ekam 2011, que el chef del restaurante, Gabriel Jové, maridó con un tartar de vieira y melocotón con aire de parmesano.
Acto seguido, se probó el otro vino blanco, el Taleia 2011, que encajó perfectamente con un atún rojo con velouté de gambas y granada.
A continuación, tuvo su turno el vino tinto Quest 2010 que, con sus matices, ató a la perfección con un pollo ecológico relleno de orejones, vainilla y níscalos confitados. El siguiente fue uno de los maridajes más aplaudido de la noche. Una tatin de manzana, foie y helado de queso azul que se regó con el siempre complejo vino tinto Acusp 2010, siendo el resultado final todo un viaje de sensaciones.
Y, como conclusión, el vino tinto Thalarn 2010, que acompañó unas texturas de chocolate con un toque picante y especiado.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats