Bufet de migdia a l’Hotel TerradetsBufet de mediodía en el Hotel Terradets

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Gabriel Serra és el xef de l’Hotel Terradets de Cellers un establiment que ofereix un bufet de migdia de dilluns a diumenge. La seva germana, Alba Serra, i la seva dona, Anna Belart, són les responsables de la sala menjador on la presentació és molt acurada.
Entre els primers plats trobem diferents amanides ja preparades, pasta i arrossos (com fideuà i paella, per exemple).
Pel que fa a les carns, el comensal sempre en trobarà d’estofades i a la planxa. Mentre que, segons el mercat, podem degustar peixos com sardines, lluç, calamars, broquetes de peix…
Per finalitzar aquest dinar de bufet trobem pastissos, iogurts, gelats o fruita de temporada.
El preu del servei és de 10 euros de dilluns a divendres i 15 euros els dissabtes, diumenges i festius. Gabriel Serra es el chef del Hotel Terradets de Bodegas un establecimiento que ofrece un bufete de mediodía de lunes a domingo. Su hermana, Alba Serra, y su mujer, Anna Belart, son las responsables de la sala comedor donde la presentación es muy cuidadosa.
Entre los primeros platos encontramos diferentes ensaladas ya preparadas, pasta y arroces (como fideuá y paella, por ejemplo).
En cuanto a las carnes, el comensal siempre encontrará de estofadas y a la plancha. Mientras que, según el mercado, podemos degustar pescados como sardinas, merluza, calamares, brochetas de pescado…
Para finalizar esta comida de bufete encontramos pasteles, yogures, helados o fruta de temporada.
El precio del servicio es de 10 euros de lunes a viernes y 15 euros los sábados, domingos y festivos.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats