Brasa i carta d’estiu al Panoràmic del CondesBrasa y carta de verano en el Panorámico del Condes

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Amb l’arribada de l’estiu, l’Hotel Condes de Urgel trasllada el servei del seu restaurant El Sauce al Panoràmic, el menjador de la terrassa de l’establiment. Amb unes vistes privilegiades i una climatització òptima, des d’aquest mirador a la Seu Vella, Valeriano Iglesias, xef de la casa, ens presenta una carta d’estiu que juga amb les cremes i els entrans freds. Ens omple amb carns i peixos a la graella i, finalment, ens sedueix amb els gelats i les fruites dels postres. Després de l’àpat podem sortir a fer el cafè i la copa a les taules de fora i, si refresca, també podem demanar taula a l’exterior per sopar. Un espai que estarà obert fins que finalitzi l’estiu, cap a les Festes de Tardor.
Entre les cremes fredes trobem el gaspatxo, una sopa de meló amb pernil ibèric i una crema de carbassó amb un refrescant oli de menta.
Als entrants, mereixen menció especial la graellada de verdures, els creps farcits d’esqueixada, la terrina de pop i fruita de Lleida, els caragols a la llauna i el carpaccio de préssec i foie.
De la brasa també podem gaudir de filet de vedella, entrecot, mitjana o xai, plats acompanyats sempre amb escalivada; i de peixos frescos com l’orada, el llobarro o el rèmol, en aquest cas guarnits amb patates de pobre. Per tancar l’àpat, la carta d’estiu inclou postres com la macedònia, el préssec amb vi negre, la pera de Lleida mentolada amb xocolata, sorbet de llimona amb cava o gelat de mandarina.
Una oferta gastronòmica marcada per la qualitat dels productes i una execució honesta i respectuosa amb el sabor de cadascun dels productes utilitzats.Con la llegada del verano, el Hotel Condes de Urgel traslada el servicio de su restaurante El Sauce al Panorámico, el comedor de la terraza del establecimiento. Con unas vistas privilegiadas y una climatización óptima, desde este mirador en la Seu Vella, Valeriano Iglesias, chef de la casa, nos presenta una carta de verano que juega con las cremas y los entrantes fríos. Nos llena con carnes y pescados a la parrilla y, finalmente, nos seduce con los helados y las frutas de los postres. Después de la comida podemos salir a hacer el café y la copa a las mesas de fuera y, si refresca, también podemos pedir mesa al exterior para cenar. Un espacio que estará abierto hasta que finalice el verano, hacia las Fiestas de Otoño.
Entre las cremas frías encontramos el gazpacho, una sopa de melón con jamón ibérico y una crema de calabacín con un refrescante aceite de menta.
En los entrantes, merecen mención especial la parrillada de verduras, los creps rellenados de esqueixada, la tarrina de pulpo y fruta de Lleida, los caracoles “a la llauna” y el carpaccio de melocotón y foie.
De la brasa también podemos disfrutar de filete de ternera, entrecot, mediana o cordero, platos acompañados siempre con escalibada; y de pescados frescos como la dorada, la lubina o el rodaballo, en este caso adornados con patatas de pobre. Para cerrar la comida, la carta de verano incluye postres como la macedonia, el melocotón con vino tinto, la pera de Lleida mentolada con chocolate, sorbete de limón con cava o helado de mandarina.
Una oferta gastronómica marcada por la calidad de los productos y una ejecución honesta y respetuosa con el sabor de cada uno de los productos utilizados.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats