Bombolles de Nadal al Museu: visites guiades amb maridatgeBombolles de Nadal en el Museu: visitas guiadas con maridaje

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

El Museu de Lleida es convertirà en la singular seu d’un cicle de maridatges que combinaran 5 degustacions amb 5 escumosos de la DO Costers del Segre i que aniran precedits d’una visita guiada al Museu amb aperitius i copa de benvinguda.
La iniciativa porta per nom Bombolles de Nadal al Museu i se celebrarà el divendres 13 de desembre (a les 20.30h), dissabte 14 en dues sessions (12.30h i 20.30h) i diumenge 15 (a les 12.30h).
Les degustacions aniran a càrrec de Josep maria “Xixo” Castaño (restaurant Malena), Mateu Blanch i Andreu Bosch (Angel Bosch Gastronomía) i Sara Belén Mayoral i Sandra Ramos (Cafè del Museu). Tots els maridatges estaran comentats pel consultor i crític gastronòmic Como Pomona.
L’acte s’iniciarà amb uns aperitius i copa de benvinguda que se serviran en el decurs de la visita guiada al Museu. Els aperitius que consistiran en Salmó cítric, Steak tartar de vedella Sargaire i Misto de llom, maridats amb un vi de la DO Costers del Segre. Tot seguit, al Cafè del Museu se celebrarà el dinar o sopar que s’obrirà amb uns entrants de Contrastos de temporada de l’horta del Pàmies maridat amb Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel·lo (DO Cava) i un Arròs cremós de bolets i tòfona regat amb Brut de Verdú de Cercavins (DO Costers del Segre). Com a plats principals, de primer Tonyina amb Novell de Cabra, melmelada de tomata i alfàbrega acompanyada de Siós Brut Rosé Pinot Noir de Costers del Sió (DO Costers del Segre); i de segon, Costella de vedella Sargaire amb samfaina de fruites maridada amb el Reserva Brut Nature Castell del Remei (DO Cava). El tancament de l’àpat anirà a càrrec d’unes postres de Bombolles de Caviaroli d’arbequina amb xocolata Guanaja Valrhona regades amb l’Analec Brut Nature (DO Costers del Segre). El preu de cada maridatge és de 30 euros per persona (IVA inclòs). Els tiquets es poden adquirir al Museu de Lleida (C/Sant Crist 1, tel. 973 28 30 75) o bé on-line a
www.comopomona.com).
Bombolles de Nadal al Museu és una iniciativa conjunta de Como Pomona i el Museu de Lleida, amb la col·laboració de Carn Sargaire i Codina Catering i el suport de la Ruta del Vi de Lleida i la DO Costers del Segre. Els cellers participants: Analec, Castell del Remei, Cercavins, Costers del Sió i Raimat.El Museu de Lleida se convertirá en la singular sede de un ciclo de maridajes que combinarán 5 degustaciones con 5 espumosos de la DO Costers del Segre y que irán precedidos de una visita guiada al Museo con aperitivos y copa de bienvenida. La iniciativa lleva por nombre Bombolles de Nadal al Museu y se celebrará el viernes 13 de diciembre (a las 20:30) , sábado 14 en dos sesiones (12.30h y 20.30h) y domingo 15 (a las 12.30h).
Las degustaciones serán a cargo de José María ” Xixo ” Castaño (restaurante Malena), Mateu Blanch y Andreu Bosch (Angel Bosch Gastronomía) y Sara Belén Mayoral y Sandra Ramos (Café del Museu). Todos los maridajes estarán comentados por el consultor y crítico gastronómico Como Pomona.
El acto se iniciará con unos aperitivos y copa de bienvenida que se servirán en el transcurso de la visita guiada al Museo. Los aperitivos que consistirán en Salmón cítrico, Steak tartar de ternera Sargaire y Cerilla de lomo, maridados con un vino de la DO Costers del Segre. A continuación, en el Café del Museo se celebrará la comida o cena que se abrirá con unos entrantes de Contrastes de temporada de la huerta de Pàmies maridado con Raimat Brut Nature Chardonnay Xarelo (DO Cava) y un Arroz cremoso de setas y trufa regado con Brut de Verdú de Cercavins (DO Costers del Segre). Como platos principales, primero Atún con Novell de Cabra, mermelada de tomate y albahaca acompañada de Siós Brut Rosé Pinot Noir de Costers del Sió (DO Costers del Segre) , y de segund , Costilla de ternera Sargaire con pisto de frutas maridada con el Brut Nature Castell del Remei (DO Cava . El cierre de la comida correrá a cargo de un postre de Burbujas de Caviaroli de arbequina con chocolate Guanaja Valrhona regadas con el Analec Brut Nature (DO Costers del Segre) . El precio de cada maridaje es de 30 euros por persona (IVA incluido). Los tickets se pueden adquirir en el Museu de Lleida (C/ Sant Crist 1, tel. 973 28 30 75 ) o bien on- line en (www.comopomona.com).
Burbujas de Navidad en el Museo es una iniciativa conjunta de Como Pomona y el Museu de Lleida, con la colaboración de Carn Sargaire y Codina Catering y el apoyo de la Ruta del Vino de Lleida y la DO Costers del Segre. Las bodegas participantes: Analec, Castell del Remei, Cercavins, Costers del Sió y Raimat.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats