BCN Vanguardia 2010 aposta per un congrés “d’experimentació”BCN Vanguardia 2010 apuesta por un congreso “de experimentación”

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Sota el paraigua d’Alimentària, BCN Vanguardia celebra des del dilluns la seva quarta edició com a congrés gastronòmic consolidat a nivell internacional. Carme Ruscalleda, José Andrés o els germans Roca van ser els protagonistes de la primera jornada juntament amb Ferran Adrià o Nando Jubany, que es van sumar a les sessions de la tarda. Ahir, dimarts, Fermí Puig, Carles Gaig o Sergi Arola van ser alguns dels protagonistes de la trobada que demà dijous viurà la final del III Concurs Cuiner de l’Any.
Des del seu inici el 2004, el certamen ha madurat molt, adaptant-se als nous temps i als canvis que requereix el saturat sector dels congressos de gastronomia. Per aquesta raó, 2010 suposa un any d’importants novetats a BCN Vanguardia, un any on la revolució s’instal·la en les graderies del recinte Gran Via de Fira de Barcelona, un any que quedarà en la retina dels assistents com l’edició de la transició cap al format del futur.
Alimentària i la seva secretaria tècnica a BCN Vanguardia han dissenyat un concepte radicalment nou per aquest 2010: “Experimenta”. Interactivitat i interacció total. Un congrés en el qual, durant les ponències, en viu i en directe, es menja, s’olora, es toca, se sent i es gaudeix. Es “experimenta” amb els sis sentits, una cosa mai vista en els congressos gastronòmics espanyols.
Per primera vegada, BCNVanguardia “Experimenta” aconsegueix oferir allò que sempre han reclamat els congressistes: interactivitat total. Un nou format de congrés que, des dels nous conceptes de la restauració del segle XXI, ofereix una nova forma de viure les ponències. L’organització vol que “el congressista s’asseu molt més partícip del que és avui dia, que no es limiti a escoltar i escoltar als grans cuiners i altres ponents, sinó que provi, olori, assegui i interactuï amb ells”.Bajo el paraguas de Alimentaria, BCN Vanguardia celebra desde el lunes su cuarta edición como congreso gastronómico consolidado a nivel internacional. Carme Ruscalleda, José Andrés o los hermanos Roca fueron los protagonistas de la primera jornada junto con Ferran Adrià o Nando Jubany, que se sumaron a las sesiones de la tarde. Ayer, martes, Fermí Puig, Carles Arrendajo o Sergi Arola fueron algunos de los protagonistas del encuentro que mañana jueves vivirá la final del III Concurso Cocinero del Año.
Desde su inicio el 2004, el certamen ha madurado mucho, adaptándose a los nuevos tiempos y a los cambios que requiere el saturado sector de los congresos de gastronomía. Por esta razón, 2010 supone un año de importantes novedades en BCN Vanguardia, un año donde la revolución se instala en las gradas del recinto Gran Vía de Fira de Barcelona, un año que quedará en la retina de los asistentes como la edición de la transición hacia el formato del futuro.
Alimentaria y su secretaría técnica en BCN Vanguardia han diseñado un concepto radicalmente nuevo por este 2010: “Experimenta”. Interactividad e interacción total. Un congreso en el cual, durante las ponencias, en vivo y en directo, se come, se huele, se toca, se siendo y se disfruta. Se “experimenta” con los seis sentidos, una cosa nunca vista en los congresos gastronómicos españoles.
Por primera vez, BCNVanguardia “Experimenta” consigue ofrecer aquello que siempre han reclamado los congresistas: interactividad total. Un nuevo formato de congreso que, desde los nuevos conceptos de la restauración del siglo XXI, ofrece una nueva forma de vivir las ponencias. La organización quiere que “el congresista se sienta mucho más partícipe del que es hoy en día, que no se limite a escuchar y escuchar a los grandes cocineros y otros ponentes, sino que pruebe, huela, sienta e interactúe con ellos”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats