Bacallà gratinat amb allioli de melBacalao gratinado con alioli de miel

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

Ingredients: 4 peces de bacallà, verduretes per a la guarnició. Per l’allioli de mel: 1 got de llet, 3 gots d’oli de girasol, 2 alls, mel, sal.

Preparació: Agafem una olla amb aigua bullent i hi posem el bacallà per escaldar-lo durant tres minuts. Després el retirem i el reservem. Per l’allioli de mel Pelem els alls i els dipositem al fons del morter, els salem i posteriorment els aixafem amb la mà de morter fins a convertir-los en una salsa. Quan la pasta d’all és a punt, afegim poc a poc l’oli, sense deixar de remenar i posteriorment posem la llet que ha d’estar ben freda perquè quedi ben lligat. Finalment, hi afegim dues cullerades soperes de mel. A continuació col·loquem el bacallà en una safata i el cobrim amb l’allioli de mel. Tot seguit posem el bacallà a gratinar al forn durant 8 minuts. Per finalitzar preparem unes verduretes a la planxa que ens serviran de guarnició.

Recepta elaborada per:

ZENFOOD by TUBE
Prat de la Riba, 94
973 187 070
(davant Barris Nord)

TUBE
Blondel, 13
973 270 957
Lleida

Cafeteria PIRINEOS
Centre Carrefour
(Passeig de Ronda)
973 273 199Ingredientes: 4 piezas de bacalao, verduritas para la guarnición. Para el alioli de miel: 1 vaso de leche, 3 vasos de aceite de girasol, 2 ajos, miel, sal.

Preparación: Cogemos una olla con agua hirviendo y ponemos el bacalao para escaldarlo durante tres minutos. Después lo retiramos y lo reservamos. Por el allioli de miel Pelamos los ajos y los depositamos al fondo del mortero, los salamos y posteriormente los aplastamos con la mano de mortero hasta convertirlos en una salsa. Cuando la pasta de ajo está a punto, añadimos poco a poco el aceite, sin dejar de remover y posteriormente ponemos la leche que tiene que estar muy fría para que quede muy ligado. Finalmente, añadimos dos cucharadas soperas de miel. A continuación colocamos el bacalao en una bandeja y lo cubrimos con el alioli de miel. A continuación ponemos el bacalao a gratinar al horno durante 8 minutos. Para finalizar preparamos unas verduritas a la plancha que nos servirán de guarnición.

Receta elaborada por:

ZENFOOD by TUBE
Prat de la Riba, 94
973 187 070
(delante Barris Nord)

TUBE
Blondel, 13
973 270 957
Lleida

Cafeteria PIRINEOS
Centro Carrefour
(Passeig de Ronda)
973 273 199

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats