Bacallà de Quaresma, al Museu de Lleida i Seu VellaBacalao de Cuaresma, en el Museo de Lleida y Seu Vella

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Unir gastronomia i patrimoni és l’objectiu de “La Cuina dels Hereus”, un cicle de maridatges que s’iniciarà el segon cap de setmana d’abril (12 i 13) amb “Cuina de Quaresma, Bacallà de Rams”, una acció que consisteix a enllaçar la visita a un monument o museu de la ciutat amb un àpat maridat amb vins de la DO Costers del Segre. Així, dissabte 12 d’abril a les 12.30h, es podrà fer una visita guiada pel Museu de Lleida, amb aperitius inclosos durant l’itinerari, que finalitzarà amb un dinar on hi haurà un tast de vins de Vinya Els Vilars maridats amb cinc degustacions gastronòmiques basades en la cuina de quaresma amb el bacallà com a protagonista. El menú inclourà uns entrants de Gotet de crema parmentier de porros i bacallà, Carpaccio de bacallà amb gelat de tomàquet i alfàbrega, Brandada de bacallà amb espàrrecs bladers. Els plats principals seran Cigrons amb ou i bacallà i Bacallà a la mel amb ceba i panses. Les postres: Mel i mató, carquinyolis i fruits secs. Tot plegat, visita i dinar, per 35 euros (iva inclòs). L’acció es repetirà el diumenge, 13 d’abril, també a partir de les 12.30h; aquest cop, però, amb la possibilitat de visitar o bé el Museu de Lleida o bé el Turó de la Seu Vella. Després de la visita, on se serviran aperitius, es repetirà el dinar de tast al Museu amb el mateix menú que el dia anterior.
Aquesta primera etapa del cicle Gastronomia & Patrimoni que està organitzat conjuntament per Como Pomona, Museu de Lleida i el Consorci del Turó de la Seu Vella, compta amb la col·laboració Vinya els Vilars, els Amics del Bacallà, Armats de la Sang, Associació Cultural de la Sagrada Família i Sant Cristòfol i Caparrós Celebracions. Els mesos de maig, juny, juliol, setembre i octubre, es celebraran noves jornades.Unir gastronomía y patrimonio es el objetivo de “La Cina dels Hereus”, un ciclo de maridajes que se iniciará el segundo fin de semana de abril (12 y 13) con “Cuina de Quaresma, Bacallà de Rams”, una acción que consiste en enlazar la visita a un monumento o museo de la ciudad con una comida maridada con vinos de la DO Costers del Segre. Así, el sábado 12 de abril a las 12.30h, se podrá hacer una visita guiada por el Museo de Lleida, con aperitivos incluidos durante el itinerario, que finalizará con una comida donde habrá una cata de vinos de Viña Els Vilars maridados con cinco degustaciones gastronómicas basadas en la cocina de cuaresma con el bacalao como protagonista. El menú incluirá unos entrantes de Gotet de crema parmentier de puerros y bacalao, Carpaccio de bacalao con helado de tomate y albahaca, Brandada de bacalao con espárragos verdes. Los platos principales serán Garbanzos con huevo y bacalao y Bacalao a la miel con cebolla y pasas. Los postres: Miel y requesón, carquiñolis y frutos secos. Todo ello, visita y comida, por 35 euros (iva incluido). La acción se repetirá el domingo, 13 de abril, también a partir de las 12.30h; esta vez, sin embargo, con la posibilidad de visitar o bien el Museo de Lleida o bien el Cerro de la Seu Vella. Después de la visita, donde se servirán aperitivos, se repetirá la comida de cata en el Museo con el mismo menú que el día anterior.
Esta primera etapa del ciclo Gastronomía & Patrimonio que está organizado conjuntamente por Como Pomona , Museo de Lleida y el Consorcio del Turó de la Seu Vella, cuenta con la colaboración Vinya els Vilars, els Amics del Bacallà, Armats de la Sang, Associació Cultural de la Sagrada Família i Sant Cristòfol i Caparrós Celebracions. Los meses de mayo, junio, julio, septiembre y octubre, se celebrarán nuevas jornadas.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats