Arrenca el primer cap de setmana de la IV Setmana Gastronòmica Ciutat de FragaArranca el primer fin de semana de la IV Semana Gastronómica Ciudad de Fraga

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

La Setmana Gastronòmica Ciutat de Fraga s’inicia demà, divendres 27 de febrer, amb la participació dels restaurants +Billauba, Brasería Jeff, Espai Oró, Martín i Salones Casanovas de la capital del Baix Cinca. Uns complets menús –amb entrant, peix, carns i postres al competitiu preu de 25 euros– són els protagonistes d’una mostra gastronòmica que arriba a la seva quarta edició amb l’objectiu de dinamitzar el sector de la restauració de la ciutat i promocionar els productes locals. La setmana es prolongarà un segon cap de setmana fins al diumenge, dia 8 de març. En el marc de la setmana, el restaurant +Billauba (Av. Aragón 41) oferirà un menú a base d’Amanida tèbia de pollastre de corral en escabetx i vinagreta d’all negre; Suprema de bacallà, oli de tomàquets secs i parmentier de patata violeta; Secret ibèric, tòfona i bolets; i “Melocotono”. Per la seva banda, Brasería Jeff (San Quintín 12) inclou en el seu menú: Hortalisses de Fraga i calamarcets, Milfulles de lluç i gambes, Picantò de corral amb aroma de Xerès i sobretaula de “Minipijama”. El complex Espai Oró (N-211, Km 329,5) ofereix Capuccino de sopa d’all, rovell, clara i migues; Lluç al Chardonnay, tomàquets tandori, ceba morada i suc nacrat; “Corder&cia” i Pa amb xocolata, oli i sal. El Restaurant Martín (Jacinto Benavente 9) ha dissenyat un menú amb Amanida de llagostins; Filet de llobarro amb patata i “refrito” cremós; Turnedó amb xampinyons i Gelat de figues fregides. Per la seva part, el menú Salones Casanovas (N-II, km 443) compta amb Crema de ceps amb escuma de provolone i cruixent d’anous; Calamar farcit amb risotto bomba, aire de menta i salsa de cacau “after eight”; Ossobuco de xai glacejat amb salsa de pera Williams i puré anisat de patata; Carlota de pera amb vainilla o Suflé de xocolata amb gelat de gerd.

Els organitzadors de les jornades, Ajuntament de Fraga i Associació Empresarial Intersectorial del Baix Cinca, enguany han volgut donar especial protagonisme als cuiners en les activitats complementàries de la Setmana Gastronòmica. Així, Darío Bueno, xef de l’Hotel Abba Huesca; i Mateo Sierra, cuiner d’Osca finalista de la darrera edició del concurs televisiu Master Chef van pronunciar les xerrades: “Confecció de plats, presentació, gestió de productes i temps a la cuina” i “Cuina per a tots”; els dimarts i dimecres, dies 24 i 25 de febrer, respectivament.La Semana Gastronómica Ciudad de Fraga se inicia mañana, viernes 27 de febrero, con la participación de los restaurantes + Billauba, Brasería Jeff, Espacio Oró, Martín y Salones Casanovas de la capital del Bajo Cinca. Unos completos menús -con entrante, pescado, carnes y postres al competitivo precio de 25 euros- son los protagonistas de una muestra gastronómica que llega a su cuarta edición con el objetivo de dinamizar el sector de la restauración de la ciudad y promocionar los productos locales. La semana se prolongará un segundo fin de semana hasta el domingo, día 8 de marzo. En el marco de la semana, el restaurante + Billauba (Av. Aragón 41) ofrecerá un menú a base de Ensalada tibia de pollo de corral en escabeche y vinagreta de ajo negro; Suprema de bacalao, aceite de tomates secos y parmentier de patata violeta; Secreto ibérico, trufa y setas; y “melocotón”. Por su parte, Brasería Jeff (San Quintín 12) incluye en su menú: Hortalizas de Fraga y calamarcitos, Milhojas de merluza y gambas, picante de corral con aroma de Jerez y sobremesa de “Minipijama”.
El complejo Espacio Oró (N-211, Km 329,5) ofrece Capuccino de sopa de ajo, yema, clara y migas; Merluza al Chardonnay, tomates tandori, cebolla morada y jugo nacarado; “Cordero & cia” y Pan con chocolate, aceite y sal. El Restaurante Martín (Jacinto Benavente 9) ha diseñado un menú con Ensalada de langostinos; Filete de lubina con patata y “refrito” cremoso; Turnedó con champiñones y Helado de higos fritas. Por su parte, el menú Salones Casanovas (N-II, km 443) cuenta con Crema de ceps con espuma de provolone y crujiente de nueces; Calamar relleno con risotto bomba, aire de menta y salsa de cacao “after eight”; Ossobuco de cordero glaseado con salsa de pera Williams y puré anisado de patata; Carlota de pera con vainilla o Suflé de chocolate con helado de frambuesa.

Los organizadores de las jornadas, Ayuntamiento de Fraga y Asociación Empresarial Intersectorial del Bajo Cinca, este año han querido dar especial protagonismo a los cocineros en las actividades complementarias de la Semana Gastronómica. Así, Darío Bueno, chef del Hotel Abba Huesca; y Mateo Sierra, cocinero oscense finalista de la última edición del concurso televisivo Master Chef pronunciaron las charlas: “Confección de platos, presentación, gestión de productos y tiempo en la cocina” y “Cocina para todos”; los martes y miércoles, días 24 y 25 de febrero, respectivamente.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats