Ángel Palacios representarà Espanya al Bocuse d’OrÁngel Palacios representará España en el Bocuse d’Or

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Ángel Palacios del restaurant La Broche de Madrid va ser el guanyador del XI Campionat d’Espanya de Cuiners Bocuse d’Or i ,per tant, serà el representant espanyol de les finals europea i mundial que tindran lloc el mes de juliol a Noruega i el gener de 2009 a Lyon. Aquest concurs va tenir lloc la darrera setmana durant el XXII Saló del Club dels Gourmets que es va celebrar a Madrid.
D’altra banda, també dins del Saló, la dotzena edició del Túnel del Vi va retre homenatge a les diferents varietats de raïm que es conreen a Espanya vertebrant un interessant passeig al voltant d’unes 150 referències de vins monovarietals; la selecció es va portar a terme prenent com base els vins als quals el Comitè de Cata del Grup Gourmets ha atorgat les més altes qualificacions. Unes 4.000 persones, la major part professionals del sector, van visitar aquest espai vinícola per catar i intercanviar coneixements amb els sommeliers i enòlegs que l’Organització va posar a la disposició dels visitants per aquesta fi.Ángel Palacios del restaurante La Broche de Madrid fue el ganador del XI Campeonato de España de Cocineros Bocuse d’Or y, por lo tanto, será el representante español en las finales europea y mundial que tendrán lugar el mes de julio en Noruega y en enero de 2009 a Lyon. Este concurso tuvo lugar la última semana durante el XXII Salón del Club de los Gourmets que se celebró en Madrid.
Por otro lado, también dentro del Salón, la duodécima edición del Túnel del Vino rindió homenaje a las diferentes variedades de uva que se cultivan en España vertebrando un interesante paseo alrededor de unas 150 referencias de vinos monovarietales; la selección se llevó a cabo tomando como base los vinos a los cuales el Comité de Cata del Grupo Gourmets ha otorgado las más altas calificaciones. Unas 4.000 personas, la mayor parte profesionales del sector, visitaron este espacio vinícola para catar e intercambiar conocimientos con los sommeliers y enólogos que la Organización puso a disposición de los visitantes para este fin.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats