[:ca]Alfarràs, capital de la cuina de la truita de riu[:es]Alfarràs, capital de la cocina de la trucha de río[:en]Alfarràs, capital of the Trout River cuisine[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

160415truita

[:ca]Els actes culturals i de natura per a tota la família completen un programa d’activitats que s’obrirà aquest divendres, dia 15 d’abril, i finalitzarà el diumenge, dia 17 d’abril. Així ho va explicar ahir, dia 13 d’abril, l’alcalde d’Alfarràs, Kleber Esteve, en el marc d’una presentació de la mostra en l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.
Els escolars seran els protagonistes del divendres al matí amb la tradicional jornada divulgativa sobre la vida al riu, i una solta i repoblació de truites. La tarda i vespre de divendres, el programa compta amb dues rutes diferents, una cultural i turística i una altra de “tapeo” gastronòmic que recorrerà els diferents establiments participants, a ritme de batucada.
La plaça Sant Pere, acollirà dissabte el Concurs de Cuina Professional i Popular de Truita de Riu. Dolors Mateu, presentarà l’aperitiu “Cruixent amb truita de riu sobre llit de pèsols, a les 13 hores; i la Sala de Ca la Ferratina acollirà un dinar de maridatge amb diferents creacions de Truita de Riu de Cal Gumer Events i els vins dels cellers de Lagravera (DO Costers del Segre) i Dalcamp (DO Somontano).
Al vespre, les degustacions de truita de riu tornen a la plaça Sant Pere amb diferents Food-Trucks i els establiments participants.
Xixo Castaño inauguració de la mostra el diumenge amb una ponència sobre les actuals tendències en restauració. La degustació popular –de fins a nou tapes i dos vins– per 9 euros, serà l’acte gran de la diada.[:es]Los actos culturales y medioambientales para toda la familia completan un programa de actividades que se abrirá este viernes, día 15 de abril, y finalizará el domingo, día 17 de abril. Así lo explicó ayer, 13 de abril, el alcalde de Alfarràs, Kleber Esteve, en el marco de una presentación de la muestra en la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida.
Los escolares serán los protagonistas del viernes por la mañana con la tradicional jornada divulgativa sobre la vida en el río, y una suelta y repoblación de truchas. La tarde y noche del viernes, el programa cuenta con dos rutas diferentes, una cultural y turística y otra de “tapeo” gastronómico que recorrerá los diferentes establecimientos participantes, a ritmo de batucada.
La plaza San Pedro, acogerá el sábado el Concurso de Cocina Profesional y Popular de Trucha de Río. Dolors Mateu, presentará el aperitivo “Crujiente con trucha sobre lecho de guisantes, a las 13 horas; y la Sala de Ca la Ferratina acogerá una comida de maridaje con diferentes creaciones de Trucha de Río de Cal Gumer Events y los vinos de las bodegas de Lagravera (DO Costers del Segre) y Dalcamp (DO Somontano).
Por la noche, las degustaciones de trucha vuelven a la plaza San Pedro con diferentes Food-Trucks y los establecimientos participantes.
Xixo Castaño inaugurará de la muestra el domingo con una ponencia sobre las actuales tendencias en restauración. La degustación popular -de hasta nueve tapas y dos vinos- por 9 euros, será el acto grande de la fiesta.[:en]Cultural and environmental events for the whole family complete a program of activities that will open this Friday, April 15 and will end on Sunday, April 17. This was explained yesterday, April 13, by the mayor of Alfarràs, Kleber Esteve, in the context of a presentation of the exhibition at the School of Hospitality and Tourism of Lleida.
The schoolars will be the protagonists on Friday morning with the traditional information day on life in the river. The afternoon and evening on Friday, the program has two different cultural and tourist routes, and other gourmet “tapas” that will tour the different participating establishments with the rhythm of batucada.
Sant Pere Square will host on Saturday a Professional Cooking Competition of Trout River. Dolors Mateu will present an snack:”Crunchy with trout on a bed of peas, and the Hall of Ca la Ferratina will host a food pairing with different creations of Trout River by Cal Gumer Events and wines from the cellars of Lagravera (DO Costers del Segre) and Dalcamp (Somontano).
In the evening, trout tastings will return to the Sant Pere Square with different Food-Trucks and the participation of differents establishments.
Xixo Castaño will give a lecture, on Sunday, to inaugurate the show. A popular tasting -of up to nine and two wines- for 9 euros, will be one of the most important event of the festival.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats