Albert Marimon, Cuiner de l,AnyAlbert Marimon, Cocinero del Año

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

Albert Marimon, del restaurant La Cava de Tàrrega es va proclamar aquest diumenge, dia 24 de febrer, Cuiner de l’Any 2013 en el dia inaugural del Fòrum Gastronòmic de Girona i durant una sessió presentada per Pep Palau i Cristina Jolonch.
El premi té l’objectiu de reconèixer la tasca de cuiners que representen la nova cuina catalana i que destaquen per la utilització de productes locals, la relació amb els productors i el respecte per la terra. Durant tres dies, els interessats en el món de la gastronomia poden gaudir de més de 100 ponències.Albert Marimon, del restaurante La Cava de Tàrrega se proclamó este domingo, día 24 de febrero, Cocinero del Año 2013 en el día inaugural del Foro Gastronómico de Girona y durante una sesión presentada por Pep Palau y Cristina Jolonch.
El premio tiene el objetivo de reconocer la labor de cocineros que representan la nueva cocina catalana y que destacan por la utilización de productos locales, la relación con los productores y el respeto por la tierra. Durante tres días, los interesados ​​en el mundo de la gastronomía pueden disfrutar de más de 100 ponencias.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats