[:ca]Albert Capdevila guanya el Premi Joves Cuiners Àngel Moncusí[:es]Albert Capdevila gana el Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí[:en]Albert Capdevila wins the Young Chefs Àngel Moncusí award[:]

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

160309Cuiners

[:ca]El jove cuiner Albert Capdevila, del restaurant El Palau de Margalef de Torregrossa, ha estat el guanyador de la 27a edició del Premi Joves Cuiners Àngel Moncusí. Un dels premis més veterans d’Espanya dedicat a joves promeses de la cuina, que aquest any assolia una xifra rècord de participació amb 16 cuiners. El segon classificat va ser Genís Costa del restaurant Níam de Tàrrega.

La Perdiu era l’ingredient protagonista amb el que tots els participants van haver d’elaborar un plat principal, un producte sorpresa que els participants no van conèixer fins al moment d’iniciar la competició. Així mateix, les postres tenien la Pera de Lleida com a referent.
El premi està organitzat per la Federació d’Hostaleria de Lleida i L’Escola d’Hoteleria i Turisme, que acull la competició. Els altres cuiners professionals participants van ser: Montse Freixa d’El Castell (La Floresta), Eduardo Castro de Clea Tushé (Lleida), Daniel Català de Gastronòmik 2.0 (Lleida), Daniel Díaz de Macao (Lleida), Daniela Cardoso de Can Boix (Peramola), Josep Salvador de Ferreruela (Lleida), Meri Florensa de L’Estel de la Mercè (Lleida), Joshua Cruz de Logos Berguedà (Berga) i Aleix Rotés d’El Claustre (Monestir de les Avellanes).
Així mateix, per part dels estudiants de les diferents escoles d’hoteleria de Catalunya van participar: Alberto Martínez de l’Escola Joviat (Manresa); Pol Picas de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona; Diego Alonso de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar; Albert Graells de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida.[:es]El joven cocinero Albert Capdevila, del restaurante El Palacio de Margalef de Torregrossa, ha sido el ganador de la 27ª edición del Premio Jóvenes Cocineros Àngel Moncusí. Uno de los premios más veteranos de España dedicado a jóvenes promesas de la cocina, que este año alcanzaba una cifra récord de participación con 16 cocineros. El segundo clasificado fue Genís Costa del restaurante Níam de Tàrrega.

La Perdiz era el ingrediente protagonista con el que todos los participantes tuvieron que elaborar un plato principal, un producto sorpresa que los participantes no conocieron hasta el momento de iniciar la competición. Asimismo, los postres tenían la Pera de Lleida como referente.
El premio está organizado por la Federación de Hostelería de Lleida y La Escuela de Hotelería y Turismo, que acoge la competición. Los otros cocineros profesionales participantes fueron: Montse Freixa de El Castell (La Floresta), Eduardo Castro de Clea Tushé (Lleida), Daniel Catalán de Gastronomika 2.0 (Lleida), Daniel Díaz de Macao (Lleida), Daniela Cardoso de Can Boix (Peramola), José Salvador de Ferreruela (Lleida), Meri Florensa de l’Estel de la Mercè (Lleida), Joshua Cruz de Logos Berguedà (Berga) y Aleix Rotés de El Claustre (Monasterio de las Avellanas).
Asimismo, por parte de los estudiantes de las diferentes escuelas de hostelería de Cataluña participaron: Alberto Martínez de la Escuela Joviat (Manresa); Pol Picas de la Escuela Superior de Hostelería de Barcelona; Diego Alonso de la Escuela de Hostelería y Turismo de Sant Pol de Mar; Albert Graells de la Escuela de Hostelería y Turismo de Lleida.[:en]The young chef Albert Capdevila, from El Palau de Margalef in Torregrossa, was the winner of the 27th edition of Young Chefs Àngel Moncusí Award. One of the oldest awards in Spain dedicated to young promises of the cuisine, which this year reached a record number of contestants with 16 cooks. Second place was for Genís Costa from the Níam restaurant in Tàrrega.

Partridge was the star ingredient with which all participants had to prepare a main course, a surprise product that participants knew not until the time of starting the competition. Also, the desserts were the Pear from Lleida as a reference.
The award is organized by the Federation of Hotels of Lleida and The School of Hospitality and Tourism, which hosts the competition. The other professional chefs participants were: Montse Freixa El Castell (La Floresta), Eduardo Castro de Clea Tushe (Lleida), Daniel Catalan Gastronomika 2.0 (Lleida), Daniel Diaz de Macao (Lleida), Daniela Cardoso de Can Boix (Peramola ), José Salvador de Ferreruela (Lleida), Meri Florensa de l’Estel de la Mercè (Lleida), Joshua Cruz Logos Berguedà (Berga) and Aleix Rotés of El Claustre (Monastery of Les Avellanes).
Also by students from different schools they participated hospitality of Catalonia: Alberto Martinez of the Joviat School (Manresa); Pol Spades of the School of Hospitality in Barcelona; Diego Alonso, School of Hospitality and Tourism Sant Pol de Mar; Albert Graells School of Hospitality and Tourism of Lleida.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats