[:ca]Agramunt, capital del torró[:es]Agramunt, capital del turrón[:]

Comparteix:

Como Pomona

Como Pomona

oznor

[:ca]La Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra celebra el seu 30è Aniversari a partir d’aquest divendres, dia 12 d’octubre, i fins al diumenge, dia 14.

Així, agramuntins i visitants es preparen per a tot un festival amb el torró i la xocolata com a protagonistes.

En aquesta edició la mostra compta amb vuit espais. El Pavelló Dolç, dedicat als torronaires i els expositors del món del dolç; l’Aula del Gust, on es fan les demostracions de cuina i pastisseria; la Carpa de la cuita on es fan demostracions en directe de l’elaboració del torró i de la xocolata; el Pavelló Agroalimentari, on es potencien els productes del territori; l’Aula del Tast, on es fan demostracions i tastos; el Pavelló Agroalimentari, que és l’espai dedicat a expositors del món multisectorial, i l’espai Cuinetes, l’àrea de jocs i tallers gastronòmics per a nens. Una altra de les novetats d’enguany és el receptari De l’aula a la taula. [:es]La Feria del Turrón y del Chocolate a la Piedra celebra su 30 Aniversario a partir de este viernes, día 12 de octubre, y hasta el domingo, día 14.

Así, habitantes de Agramunt y visitantes se preparan para todo un festival con el turrón y el chocolate como protagonistas.

En esta edición la muestra cuenta con ocho espacios. El Pabellón Dulce, dedicado a los turroneros y los expositores del mundo del dulce; el Aula del Gusto, donde se hacen las demostraciones de cocina y pastelería; la Carpa de la cocción donde se hacen demostraciones en directo de la elaboración del turrón y del chocolate; el Pabellón Agroalimentario, donde se potencian los productos del territorio; el Aula de la Cata, donde se hacen demostraciones y catas; el Pabellón Agroalimentario, que es el espacio dedicado a expositores del mundo multisectorial, y el espacio Cocinitas, el área de juegos y talleres gastronómicos para niños. Otra de las novedades de este año es el recetario Del aula a la mesa.[:]

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats