150.000 sobres de sucre de l’Aplec del Caragol150.000 sobres de azúcar del Aplec del Caracol

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’Aplec del Caragol es promociona per tota Espanya gràcies als 150.000 sobres de sucre que Cafés Batalla està distribuint des del començament d’aquesta setmana entre els seus clients amb la marca de la festa impresa.
Aquesta acció és fruit de l’acord de col·laboració que l’empresa Cafés Tarrazú té amb la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (FECOLL).
Al sobre també hi ha impresos els títols Festa d’Interès Turístic Nacional i Festa Nacional d’Interès Tradicional, així com també s’hi publicita l’adreça electrònica www.aplec.org.L’Aplec del Caracol se promociona por toda España gracias a los 150.000 sobres de azúcar que Cafés Batalla está distribuyendo desde el comienzo de esta semana entre sus clientes con la marca de la fiesta impresa.
Esta acción es fruto del acuerdo de colaboración que la empresa Cafés Tarrazú tiene con la Federació de Colles del Aplec del Caragol (FECOLL).
En el sobre también están impresos los títulos Fiesta de Interés Turístico Nacional y Fiesta Nacional de Interés Tradicional, así como también se publicita la dirección electrónica www.aplec.org.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats