“Sent”, art al Dien de Vallfogona de Balaguer“Sent”, arte en el Dien de Vallfogona de Balaguer

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

El Restaurant “El Dien” de Vallfogona de Balaguer incrementa el seu atractiu durant aquests mesos combinant l’oferta gastronòmica amb l’exposició pictòrica. Aquest maridatge art i cuina ja és quelcom habitual en un establiment estretament vinculat als productes naturals i de la terra.
En aquesta ocasió, l’establiment acollirà, fins al mes d’abril, la segona exposició de la pintora Delia Serrano Moirón, nascuda a Sabadell, que sota el títol “Sent” recull 21 quadres a l’oli d’aquesta jove artista.Segons Serrano “cadascun de nosaltres, com a individus, som diferents en tots els aspectes, en la manera d’expressar-nos, de vestir-nos, d’estimar, d’escoltar música. Estic segura que tenim una cosa en comú. Tots nosaltres sentim, l’aire, les trobades, la vida… De maneres diferents, aquesta sensació roman en el nostre interior, de vegades ens emociona i d’altres ens en fa ser feliç”. I és que tal com manifesta Delia Serrano “amb aquesta exposició no pretenc res, simplement sent”.El Restaurante “El Dien” de Vallfogona de Balaguer incrementa su atractivo durante estos meses combinando la oferta gastronómica con la exposición pictórica. Este maridaje arte y cocina ya es algo habitual en un establecimiento estrechamente vinculado a los productos naturales y de la tierra.
En esta ocasión, el establecimiento acogerá, hasta el mes de abril, la segunda exposición de la pintora Delia Serrano Moirón, nacida en Sabadell, que bajo el título “Sent” (Siento) recoge 21 cuadros al aceite de esta joven artista. Según Serrano “cada uno de nosotros, como individuos, somos diferentes en todos los aspectos, en la manera de expresarnos, de vestirnos, de amar, de escuchar música. Estoy segura que tenemos una cosa en común. Todos nosotros sentimos, el aire, los encuentros, la vida… De maneras diferentes, esta sensación permanece en nuestro interior, a veces nos emociona y otros nos hace ser feliz”. Y es que tal como manifiesta Delia Serrano “con esta exposición no pretendo nada, simplemente siento”.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats