“Champange versus cava”, a Bo“Champange versus cava”, en Bo

Comparteix:

Picture of Como Pomona

Como Pomona

L’espai-botiga Bo de Shalom va acollir el dijous, dia 16 de juny, una vetllada informativa desinada a explicar les diferències entre el cava català i el champagne francès. La xerrada-col·loqui, desenvolupada per l’enginyer agrícola i enòleg Josep M. Espelta, va comptar amb una cinquantena d’assistents que van poder degustar cava produït als cellers Espelta del Penedès amb un acompanyament de diversos productes alimentaris de qualitat comercialitzats a Bo de Shalom.

En en decurs de la sessió, batejada amb el títol de “Champagne versus cava”, Espelta va explicar que les principals diferències entre els dos productes rau en la diferent climatologia i composició del sól que tenen la regió francesa i el Penedès, en les varietats de raïm utilitzades i en petites variacions en l’elaboració de l’un i de l’altre.

Espelta, que és també productor de cava, va aseverar que el champagne té l’avantatge històric de ser més conegut i l’inconvenient de ser més car a causa del preu de la matèria primera. “No obstant, la qualitat entre l’un i l’altre por arribar a ser similar i l’elecció, en definitiva, és qüestió de gustos personals”, va afegir l’enòleg.

Teresa Benet, directora de Shalom, va explicar de la seva banda que aquestes sessions informatives tenen l’objectiu de donar a conéixer d’una forma amena l’oferta de productes alimentaris de qualitat que Shalom està comercialitzant, bàsicament, a través de regals i lots d’empresa.

El espacio-tienda Bo de Shalom acogió el jueves, día 16 de junio, una velada informativa desinada a explicar las diferencias entre el cava catalán y el champagne francés. La charlada-coloquio, desarrollada por el ingeniero agrícola y enòleg Josep M. Espelta, contó con una cincuentena de asistentes que pudieron degustar cava producido a las bodegas Espelta del Penedès con un acompañamiento de varios productos alimentarios de calidad comercializados a Bo de Shalom.

En en decurso de la sesión, bautizada con el título de “Champagne versus cava”, Espelta explicó que las principales diferencias entre los dos productos rae en la diferente climatología y composición del sól que tienen la región francesa y el Penedès, en las variedades de uva utilizadas y en pequeñas variaciones en la elaboración del uno y del otro.

Espelta, que es también productor de cava, va aseverar que el champagne tiene la ventaja histórica de ser más conocido y el inconveniente de ser más caro debido al precio de la materia primera. “No obstante, la calidad entre uno y otro miedo llegar a ser similar y la elección, en definitiva, es cuestión de gustos personales”, añadió el enólogo.

Teresa Benet, directora de Shalom, explicó de su banda que estas sesiones informativas tienen el objetivo de dar a conocer de una forma amena la oferta de productos alimentarios de calidad que Shalom está comercializando, básicamente, a través de regalos y lotes de empresa.

Comparteix:

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Articles Relacionats